2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه عزیزم؟

بستگی داره به چه نیتی باشه

سوره هاش متفاوته وسایل های مورد نیازشان بعضا فرق دارن تو سینی هم از چیزای مثبت مثل عود و اسپند و قرآن و آب و گلاب و تخم مرغ و صدقه و... استفاده میشه دیگه

بستگی داره به چه نیتی باشه سوره هاش متفاوته وسایل های مورد نیازشان بعضا فرق دارن تو سینی هم از چیزا ...

ادم معتبر سراغ داری؟

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
نه راستش پیش هرکی رفتم الکی بود تصمیم گرفتم خودم یاد بگیرم بر اخودم انجام بدم دیدم واقعا هم تاثیرش ب ...

از کجا یاد گرفتی؟

از کجا یاد گرفتی؟

خانمی که بهم یاد داده بود پارسال دی ماه فوت کردن...

ولی جاهای دیگه هم یاد میدن حالا بعضیا دقیق بلد نیستن ولی خب یاد میدن. هزینه ای هم که میگیرن به همین مورد بستگی داره. این خانوم ۲۵۰ گرفته بود بهم یاد داد یکی دیگه میخواست ۱۰۰ بگیره یکی ۵۰ میگیره یکی ۳۰۰ یکی ۴۰۰

تا ۵۰۰ میگیرن یاد میدن. ولی بستگی داره فلمشون تا چه حد در اختیارت بزارن

خانمی که بهم یاد داده بود پارسال دی ماه فوت کردن... ولی جاهای دیگه هم یاد میدن حالا بعضیا دقیق بلد ...

من شنیدم برای خودت انجام بدی تاثیر نداره

من ۲بار برای موارد مختلف گفتم برام انجام دادن واقعا موثر بود  وانرژی منفی رو هم نابود میکنه وب ...

جاییو سراغ داری که کارش درست باشه؟