2777
2789
نمیخام استرس بدم مطمنی ۳۰؟؟دکترت چی گفت باید بهت شیافت واستراحت مطلق بدن

بله سونوگرافی گفت ۳۰ هست .دکتر هنوز نرفتم چون منتظر جواب آزمایش ان تی هستم . یعنی کمه؟ 🥺

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا اینو ببرنشون دکتر بده ایشالا ک چیزی نیس،،،جنسیت بچتو گفت ان تی

ان شاالله . گفت احتمال زیاد دختره ولی تمام علائم پسر رو دارم 😟

ب علائم نیس خداحفظش کنه برات بچه اولته؟؟اصلا استرسم نداشته باش ازمادرا پرسیدم جواب بدن بهت میگم

ممنونم عزیزم لطف کردی 🙏❤️ نه بچه دومه یه دختر ۶ ساله هم دارم .نمیدونم واسه جنسیت ناراحت باشم یا طول سرویکس .مامانم شهرستانه یکماهه اومده پیشم دیگه نمیتونه بمونه اینجا هم کسی رو دیگه ندارم 🥺

ممنونم عزیزم لطف کردی 🙏❤️ نه بچه دومه یه دختر ۶ ساله هم دارم .نمیدونم واسه جنسیت ناراحت باشم یا طول ...

دلت شاد شه عزیزم‌ اگ تلگرام داری بیا...منم اینجا غریبم کسیم ندارم بادخترم تنهاییم شوهرمم بخاطرکاری رفت واقعا سخته ...ولی ناشکرنباش دختر نعمته

دلت شاد شه عزیزم‌ اگ تلگرام داری بیا...منم اینجا غریبم کسیم ندارم بادخترم تنهاییم شوهرمم بخاطرکاری ر ...

ممنون عزیزم لینک گروه رو واسم بفرستین .ان شاالله فردا میرم دکتر ببینم چی میگه دعام کنید 😟