2777
2789
عنوان

تروخدا بگین چ غلطی بکنم؟چجوری بهش بگم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست

وا خوب راستشو بگو باورم نکرد فداااااااای سرت اصلا برات مهم نباشه، مهم اینکه دروغ نگفتی و پیش وجدان خودت خیالت راحته حقیقتو گفتی و دیگه مشکل اونه ک باور کنه یا نه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

راستش بگو،،،من اصلا حواسم نبود مهمون دارم،، فلان روز منتظرتم،بد به زن به جاده خاکی که چی دوست داری برات درست کنم،،،دور آخر آگه ناراحت شد یه کادوی کوچک بگیر از دلش دربیار ولی دروغ نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میگه من اول گفتم میخاسی اونارو کنسل منی ن منو  (چون اخلاقشو میشناسم میدونم میگه🤣)

بگوزشته فامیلن بهشون برمیخوره رابطه قطع میشه

بگوعاشق این بودم بیایی ولی نمشه راه نداره

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
به نظرم راستشو بگی خیلی منطقی تره ها.  بگو وای یادم نبود اون روز مهمون دارم، بعد مدت ها دعوتشو ...

نه اخه تاحالا یادم نبود اگ همون موقه گفته بودم 

مخصوصا الان ک خونشونم روم نمیشه بگم این حرفو 

الان هر دروغی بیاری باور نمیکنه بمون یکشنبه زنگ بزن بگو فلانی زنگ زده میخواد چهارشنبه شام بیان اینجا اخه خیلی وقت بود قرار بود بیان نمیشد حالا شیفتشون درست شده

اگه میتونی تو دوشنبه یا س شنبه بیا پیشم

راستشو گفتی اگه قراره ناراحتم بشه مهم نباشه برات

از عمد نکردی که خب اون لحظه حواست نبوده

حالام ساکت بشین تا بعدا بگی بهش

نه اخه تاحالا یادم نبود اگ همون موقه گفته بودم  مخصوصا الان ک خونشونم روم نمیشه بگم این حرفو&n ...

خب چون اون اخلاقش بده و ممکنه باور نکنه دلیل نمیشه تو خودتو دوروغ گو کنی. 

بعدم حرف به این با منطقی و دلیل به این موجهی اگر واقعا باعث ناراحت شدنش میشه، خب بشه. چرا خودتو آزار میدی. یه کلمه بگو یادم نبود مهمون دارم و شرلیطتو توضیح بده. اگر باور کرد و درک کرد که خیلی خوبه اگر باور نکرد و ناراحت شد بنظرم اصلا مهم نیست. چون تو کوتاهی در حقش نکردی. 

خب میگه من اول گفتم میخاسی اونارو کنسل منی ن منو  (چون اخلاقشو میشناسم میدونم میگه🤣)

وا این چه مدل دوستیه که درک نداره

بگو اونا بعد مدت ها دارن میان

تو رو همین امروز دیدم 

بیخیال زیاد به ناراحتی بی دلیل کسی اهمیت نده بعدا مشکل میشه