2777
2789
عنوان

عکس آتلیه ای ❤️

95 بازدید | 10 پست

سلام من عکس آتلیه ای درست میکنم با بهترین کیفیت و قیمت مناسب نسبت به بقیه جاها ❤️ نت ضعیفه نشد نمونه کار بزارم اگه کسی قصد سفارش داشت بگه براش بفرسم ❤️ قیمت30

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما واسه فاکیلات رایگان درست کن منم قبلا برا کسی ک شناختم رایگان درست کردم... بعدم قیمتا تو ایتستا۵ ...

ب هرحال گرونه چون کاری نداره اصلا

من آموزشش رو اون موقه ک نمیدونسم چجوریه خریدم ده تومن😂ولی برنامشو از قبل داشتم

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
ب هرحال گرونه چون کاری نداره اصلا من آموزشش رو اون موقه ک نمیدونسم چجوریه خریدم ده تومن😂ولی برنامش ...

اموزششو تو همین سایت ی سال پیش حدود صد بود من دیدم .بعدم اگه کاری نداشت همه بلد بودن.

اموزششو تو همین سایت ی سال پیش حدود صد بود من دیدم .بعدم اگه کاری نداشت همه بلد بودن.

اونا با اون قیمت ب آدم میندازن

خیلیا هستن اصلا نمیدونن چطوریه وگرنه میرفتن دنبالش حدقل واسه بچه خودشون درس میکردن

وگرنه اونقد ک باید سخت نیس اصن

اونا با اون قیمت ب آدم میندازن خیلیا هستن اصلا نمیدونن چطوریه وگرنه میرفتن دنبالش حدقل واسه بچه خود ...

عزیزم تو دوست داری رایگان کار کنی رایگان کار کن ب من چیکار داری؟

ب نظر خودم قیمتی ک گفتم مناسبه چون خیلی وقت میزارم عکسی ام ک درست میکنم حرفه ای و طبیعیه ...شما احتمالا سمبل میکنی 

عزیزم تو دوست داری رایگان کار کنی رایگان کار کن ب من چیکار داری؟ ب نظر خودم قیمتی ک گفتم مناسبه چون ...

ن در حد طبیعی

مگه دارم میگم بچه ها ب ایشون اعتماد نکنید پول کمتر بدین من درس کنم‌ک بهت برمیخوره

اخلاق داشته باش تا‌مشتری جذبت بشه بابا😂کسی قرار نیس روزیتو بخوره