2777
2789

بیشتر اوقات بعد غذا خوردن حالا هر چی که باشه حس حالت تهوع دارید؟ 

یا وقتی یه ذره غذا بیشتر بخورید احساس میکنید معده تون پر پر شده و درد میگیره؟ (حجم غذاتون زیاد نباشه کلا)

یا کلا دلتون غذا زیاد بخواد بخورید ولی وقتی میخورید حالتون بد میشه و نمیتونید اون میزان که میخواید بخورید یعنی سریع حس سیری میگیرید

میخوام بدونم اینا ربطی به فقر آهن داره یا از چیز دیگه است 

کسی هست اینطوری باشه؟

فریتین ت چنده؟ 

من فریتین م ۴۰ بود 

از ۲۱ اومد ۴۰ قرص سیدرال بهترینه 

کمترین مشکل گوارشی رو میده

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ چی کار کنم بره بالا؟ دکتر بهم قرص آهن و آمپول داده

قرص اهن چی میخوری 

من شنیذم با امپول ک خیلی میاد بالا 

قرص هاتو مرتب بخور میره بالا

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
فریتین ت چنده؟  من فریتین م ۴۰ بود  از ۲۱ اومد ۴۰ قرص سیدرال بهترینه  کمترین مشکل ...

الان یادم نیس 

ولی چند ماه پیش آزمایش داده بودم

همون موقع دکتر برام فرفولیک نوشت 

یه مدت خوردم قطع کردم باز یه مدت دیگه خوردم ولی هر روز نه 

تو آزمایشم ذخیره آهن و گلبول سفیدم پایین بود 

دیگه نرفتم آزمایش بدم تا الان 

ولی قرص میخورم زیاد فرقی نداره بازم بی حالم و علائم دیگه 

ذخیره آهنت چنده؟ من ۴ ولی این علائمو ندارم من خیلی بیحالمو خوابم میاد همش

منم بی حالم و خسته 

سرمم سنگینه 

تو قسمت شونه هام همش حس سنگینی دارم 

یه جوریم انگار به زور رو پا بندم 

سه شیره بخورید هرروز .از جای معتبر هم بگیرید منم کم خونی شدید داشتم علاوه بر قرص آهن و آمپول سه شیره ...

ببین من همش این چیزهایی که گرمیه و میگن برای کم خونی خوبه استفاده میکنم ولی روم تاثیری ندارن 

قرص هم میخورم هیچی به هیچی 

یه بار آمپول نوروبیون زدم شنیدم میگن خوبه اونم تاثیر نداشت