2777
2789
عنوان

بچه ها شماره جدید گرفتم بعد...

138 بازدید | 7 پست

و برا این شماره جدیدم روبیکا نصب کردم بعد پیامایی اومدن بالا انگار یه شخص دیگه از این شماره استفاده می‌کرده😐بعد تو قسمت دستگاهای فعال علاوه بر اسم گوشیم اسم یه گوشیه دیگه سامسونگ هم هست

من تازه گرفتم شمارمو جدیده نو نو

چیکار کنم حالا

هک

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلی رو بیرون کن مثل تلگرام  البته من روبیکا ندارم

اخه چرا اینطوریه من که شمارمو جدید گرفتم یعنی امکان داره این شمارم دست اون شخص بوده بعد سوزوندتش

چه ربطی داره میگم این شخص اومده رو شماره من روبیکا نصب کرده بود پیاماش مال سال ۹۸بوده

باشه هرکار میخای بکن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست