2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟؟؟؟

323 بازدید | 20 پست

سلام اون ماه ۱۹ ام پریودشدم اقدام بودم الان بی بی چک گذاشتم هاله انداخت ولی یکم لکه بینی دارم باردارم؟؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مبارکه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

برو ازمایش بده اگه مثبت بود شیاف پروژسترون بزار تا لکه بینیت قطع شه

فعالیت هم نداشته باش تا تکلیفت معلوم شه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

لکه اگه یکی دوبار قهوه ای باشه مشکلی نیست اگه ادامه داشت برو دکتر

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

وقتی بی بی مثبت میشه یعنی خانم حتما بارداره 

به پزشک مراجعه کنید 

شیاف اصلا نذارید تا قبل شنیدن صدای قلب 

چون اگر خدایی نکرده بارداری شیمیایی یا پوچ باشه سقطش و دفعه سخت میشه .

اما لکه بینی شما یه چیز ترسناک و غیرطبیعی نیست .

بعضی خانم ها لک میبینن در سه ماهه اول .

برید پیش پزشک ایشون بهتر راهنمایی میکنن 

ان شالله مامان شده باشید😍

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

عزیزم مثبته مبارکه

لکه بینیت در چه حد هست؟

قطره خونه؟

ببخشید میگم ولی من دستمال کاغذی میکشم خون ابه کم رنگ روش میوفته نمیدونم اینم لکه بینی هست ؟

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بارداری مبارک باشه ، برو دکتر بهت شیاف میده برا لکه بینی ، البته با جواب آزمایش تیتر بتا برو دکتر 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بیشتر ببینید
وقتی بی بی مثبت میشه یعنی خانم حتما بارداره  به پزشک مراجعه کنید  شیاف اصلا نذارید تا قب ...

مرسی عزیزممم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
بیشتر ببینید
عزیزم مثبته مبارکه لکه بینیت در چه حد هست؟ قطره خونه؟ ببخشید میگم ولی من دستمال کاغذی میکشم خون ا ...

چند وقتته؟؟من خیلییی کم قهوایه

بیشتر ببینید