2777
2789
اینو خواهرم تک کاره ش رو داره عالیه.از مارکشم پیداس که چندکاره شم باید عالی باشه

قیمتش هفت تومنه موندم بگیرم یا نه چون من از این سه تا وسیله مخصوصا آبمیوه گیری خیلی استفاده می کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا جهیزیم چهارکاره نانیوا خریدم دکمه لمسی.هم ظاهرش خیلی شیکه هم کاراییش خیلی عالیه پنج سرعته س.تیغه هاش قویه.من برگردم عقب بازم همینو میگیرم خیلی ازش راضیم

بوش دارم ولی ساحت چینه. با این حال ازش راضی ام. دهانه بزرگی داره طوری ک ی سیب درسته رو میشه انداخت توش.. ولی کلا هر آبمیوه گیری بگیری تفاله و تیکه زیاد داره ک بهتره تفاله ها رو تو پارچه فشار بدی کلی آب داره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

راستی اینم بگم قبلا تو خونه مادرم گوسونیک داشتیم آب هویج رو که مرفتیم تفاله هاش به دهن میومد ولی از نانیوا خیلی راضییم اب هویج رو کامل فقط آبشو میگیره تفاله اصلا یه ذره نداره.گفتم بگم الان یادم افتاد.چون مهمه

عه ببخشید دوستم.تو گوگل بزنی آبمیوه گیری چهارکاره نانیوا لمسی میاره.من که راضییم.ولی قطعا از اینم به ...

باشه ممنون💞 اینقدر همه چی گرونه که آدم بخواد چیزی بخره باید کلی تحقیق کنه😵😵

باشه ممنون💞 اینقدر همه چی گرونه که آدم بخواد چیزی بخره باید کلی تحقیق کنه😵😵

آره حتما تحقیق کن.من برا جهیزیه دنبال مارک نبودم.صد البته قیمتم برام مهم بود.الان از قیمتا خبر ندارم ولی من جنس ایرانی با قیمت مناسب خریدم خیلی هم راضییم.ان شاالله خوشبخت بشین