2777
2789
عنوان

تغییر رشته

263 بازدید | 22 پست

سلام 

من دهم هستم و رشتم تجربیه 

از همون هفته اول مدارس فهمیدم که علاقه ای بهش ندارم و افتادم دنبال تغییر رشته ولی ظرفیت مدرسه ای که میحواستم برم پر بود و اجازه ثبت نام رشته طراحی دوخت ندادن 

قبل از عید دوباره رفتم اون مدرسه بهم امید دادن که حالا تو امسال و بخون حیفه ما ثبت نام می کنیم فروردین ماه که دوبارره رفتم که بپرسم کی برا کلاس تغییر رشته بیام گفتن که احتمال اینکه برت داریم خیلی کمه🥲منم واقعا دیگه هیچ شوقی بهم نمونده که دهمم و تموم کنم اصلا دستم نمیاد بخونم همون اول سال هم به خانوادم گفتم که امسال دهم رو نخونم بجاش سال دیگه دهم طراحی دوخت بخونم اما قبول نکردن 

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم حتی نمیدونم میتونم خرداد رو قبول شم یا نه

از طرفی امسال که خوندم واقعا حیف شد شما اگه جای من بودید چیکار می کردید

با اجازه اسی اگه میشه از ۳ تاپیک آخر منم دیدن کنید راهنمایی کنید درباره رشته های عمران و کامپیوتر و صنایعه من در واقع ۱۷ سالمه ممنون میشم کمکم کنید درباره مزایای هر رشته اگه میشه توضیح بدید هرکسی که تو یکی ازاین سه رشته درس خونده

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دهمم این رشته ک اومدم اصلا علاقه ندارم و الان موندم توش نمیدونم چه غلطی بکنم

خب بجز اون به هیچی علاقه نداری؟رشته توچیه؟

من حتی مدرسمم خوب نیست با این که خیلی تعریف کرده بودن ازش 

امثال خیلی از دوستام یا میخوان تغییر رشته بدن یا مدرسشون رو عوض کنن

چقدر عالی که ازالان علاقتو پیداکردی بخون امسال ودرساتو پاس کن هرطورشده تغیبر رشته بده😍

آخه مشکل اینه مدرسه گفت یازدهم نمیتونی بخونی احتمالش خیلیییی کمه 

تنها هنرستانی که طراحی دوخت داره اطراف ماهم همینه

آخه مشکل اینه مدرسه گفت یازدهم نمیتونی بخونی احتمالش خیلیییی کمه  تنها هنرستانی که طراحی دوخت ...

آخه اگه دبیرستان طراحی دوخت نری دانشگاه میتونی فقط طراحی لباس بری درصورتی که دوخت بهتره 

خیاطی؟ الان بیرون هم کلاس دارع خیاطی اینا مدرک هم میدن آخرش تجربی رو ادامه بدع اگه برت نداشتن

نه خیاطی هم داره ولی علاوه بر اون طراحی کردن هم داره 

راستش من کلا آدمی ام که دوست دارم دورو اطرافم شاد باشه فضای طراحی و دوخت و بیشتر دوستم از طرفیم دوست دارم برا خودم لباس بدوزم ولی جو گرفتم رفتم تجربی 

آخه اگه دبیرستان طراحی دوخت نری دانشگاه میتونی فقط طراحی لباس بری درصورتی که دوخت بهتره 

درسته 

برا همینم احتمال زیادباید از دهم بخونم و امسالم سوخت میشه و از هم سن هام عقب میفتم