2777
2789
عنوان

پریودی سه روزه

93 بازدید | 9 پست

اولا 7 روزه بودم الان یکی دوساله سه روزه شده بقیش لک بینیه 

بعضیا میگن پریودیت کم باشه ینی تخمک هات ضعیفه باردار نمیشی درسته؟ خیلی میترسم

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منم همینجوری شدم ولی مشکلی ندارم دکترم رفتم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

از اولین باری ک‌پریود شدم تا الان ک بچه دومم باردارم پریودیام ۳ روزن یعنی روز چهارم‌میرم حمام تمام میشه اینا ربطی نداره ب این‌چیزا‌ تاریخ پریودیات منظم ماه ب ماه پریود میشی مشکلی نیست

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
دقیقا سه روزس

سه روزه هم هست ولی میگم اگه نگرانی بری دکتر باز خیالت راحت میشه 

برای منم معمولا همینطوره دو سه روز اول شدید 

بعد دیگ تقریبا هیچی و قبلش سه روزه نبود بیشتر بود 

خودمم باید برم دکتر چون اکثرا پریود نمیشم، میشمم اصلا تاریخ مشخصی ندارع...  فقط منتظرم سه ماه بگذره تاریخ دستم باشه چون وقتی برم حداقل باید از وضعیت سه ماه گذشته بگم بهش