2777
2789

من خودم تا سه سال پیش همش درگیرش بودم ، تنها راه حلم این بود ، شونه دندونه ریز و شامپو نرم کننده ، آخر حمامم استفاده میکردم کلا تموم شد خداروشکر 

من هزاران راه و رفتم نشد ، ولی این نتیجه داد

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر شپش،شونه ریز،محلول ضدشپش مرتب باید استفاده بشه وقتی میره حموم بشینه کف حموم قشنگ سرش کامل شونه کنه آب سرکه قاطی کنه موهاشو بشوره

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من موهای دخترم خیلی بلنده امسال شپش گرفت گفتم به هیچ وجه کوتاه نمیکنم...

از داروخونه یه دارو گرفتم یه شیشه کوچک بود ۲۰۰ تومن

مثل روغن بود یه بار زدم به سرش؛ دقت کن فقط یه بارم زدم و جواب داد !!!! شپشم خیلی داشت انقدر سرشو خوارونده بود که زخم شد...

خلاصه با کیلیپس موهاشو بستم و لایه لایه باز میکردم به حوصله از ریشه و کف سرش زدم به موهاش تا نوکشون...

همه سرشو که زدم یه کلاه پلاستیکی هم داشت گفته بود بذارید سرش و هشت ساعت بمونه؛ بعدم اول لایه لایه با شونه دندونه ریز( خودش داشت) بکشید تا هر چی شپش و تخم هس که مردن بیان بیرون

من کامل شونه کردم بعدم بردمش حموم و شامپو زدم تموم شد رفت دیگه اصلا نداره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اسم اون روغن چی بود؟ 

الان لینک عکسشو برات میذارم

من شیشه شو نگه داشتم که داشته باشم اگه لازم شد از روش بگیرم

چون واقعا عالی بود من یه بار زدم و سر دخترم که پر از شپش بزرگ و پر تخم هاشون بود به کلی از بین رفتن... داخل کارتونش دستور مصرفشو کامل نوشته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اسم اون روغن چی بود؟ 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۵_۱۷۵۱۲۷_eai.jpg

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۵_۱۷۵۱۱۷_fpyy.jpg

https://s8.uupload.ir/files/img_ ۲۰۲۳۰۵۰۵ _ ۱۷۵۱۱۷ _fpyy.jpg

عزیزم نمیدونم چرا کامل آبی نشد..

دستتو نگه دار رو لینک و وقتی گزینه ها اومد بزن رو باز کردن باز میشه عکس

اینم خود عکسها

اگه برات باز میشه دیگه نمیخواد با لینک باز کنی