2777
2789
عنوان

کیا تو این سایت

286 بازدید | 46 پست

من رو میشناسن یعنی اسمم رو تو تاپیک های مختلف دیدن که پست گذاشتم 

منم تگ میکنم کسایی که زیاد دیدم و میشناسمشون🌹

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیدم

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃

ندیدمت 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

من از رو پروفایل و امضا میشناسم ولی شمارو اولین باره میبینم

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

@سرخابی2018  

@ژیناگلمن  

@ماه_شاد  

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یادم نیس زیاد توجه نمیکنم به اسما 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
من از رو پروفایل و امضا میشناسم ولی شمارو اولین باره میبینم

پروفایل دارم نمی‌دونم چرا کسی نمی‌بینه من پروفایل ها رو میبینم 

من نمیشناسم

نمیدونم کسی میشناسم یا نه

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
یادم نیس زیاد توجه نمیکنم به اسما 

شماهم دیدم چندبار

ندیدمت 

منم ندیده بودم