2777
2789
عنوان

دین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
قربون شما 😘 درمورد اون کاشت و لاک که گفتید ، درسته انسان هرجور که هست با خدا میتونه ارتباط داشته ب ...

بله حق با شماست درستش اونه ولی به هر حال همون با لاک نماز خوندن هم بهتر از کلا نخوندن هست و خدا قبول میکنه. تو این دوره زمونه خودتون میدونید که چقدر کمرنگ شده اعتقادات. همین دست و پا شکسته و کم هم باید استقبال بشه که کلا از دست نره😘😘 ما باید بیشتر صبور باشیم و مهربون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم خیلی دعای قشنگی کردی ❤️ همچین چیزی برای خود شما هم که میگید آرزو میکنم 🌺  ما خودم ...

حقیقتا من هنوز سر در گم هستم ،دوست دارم با آگاهی دینم رو انتخاب کنم برای همین فعلا در حال تحقیق هستم 

بخاطر دعای قشنگت متشکرم گلم❤️🙏

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بله درست میگید رفتار این خانم که قطعا اشتباه بوده …..  ولی عزیزدلم خدا در خونش برای همه باز ...

مامتو و شلوار و شال داشتم :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من خودم مانتویی هستم اما میرم مسجد برای احترام به خانه خدا و این مکان مقدس چادر میپوشم  مثلا و ...

خب مسجد جای ادمای پاکه . انوقت چرا ناپاکها رو راه میدن ؟ 

مخصوصا دخترایی رو که دوس پسر دارن ؟ در اکیپ این خانم دیدمشون . احترام باید همه جانبه باشه . باید میرفتم بیرونشون میکردم . اما حیف سالها قبل بود  میگفتم کی اینارو راه داده ؟ ناپاکن :(  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بله حق با شماست درستش اونه ولی به هر حال همون با لاک نماز خوندن هم بهتر از کلا نخوندن هست و خدا قبول ...

نماز با ناخن کاشته شده و لاک ناخن قبول نیست 

چرا؟

چون توی وضو اجازه نمیده آب به پوست برسه و وضو باطل میشه و نماز بدون وضو قبول نیست

اتفاقا نخوندن نماز بهتر از اینه بخونی و اشتباه بخونی