2777
2789
عنوان

دین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
اره عزیزم،من مسلمان نیستم ولی فکر میکنم آدم باید برای شناختن دینش همچین مسیری رو بره،امید وارم روز ب ...

ممنون عزیزم خیلی دعای قشنگی کردی ❤️ همچین چیزی برای خود شما هم که میگید آرزو میکنم 🌺 

ما خودمون هم مسلمون کامل واقعی نیستیم ولی شما برو دنبال اسلام …..🤍 

میشه بپرسم شما دینتون چیه ؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
چی بگم والا 😁 ترجیح میدم سر مسائل عقیدتی اصلا بحث نکنم. ولی دلم میشکنه خانومای مذهبی اینجا بیشتر ان ...

گفتم که خیلیا برعکس تحویل میدن از اونه . 

مثلا خودم یه بار رفته بودم مسجد .‌مانتو شلوار و‌.‌.

خانم رییس بسیج بودن  پیش همه گفتن کی اینو راه داده اینجا با این پوشش ؟  منم بهم برخورد ناراحت شدم .

چون زیر مجموعه هاش رو میشناختم و میدونستم که  حداقل خیلی چیرا رو رعایت میکنم که زید مجموعه این خانم  رعایت نمیکنن هیچ وقت :( 

توجه نکن بهشون . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم والا 😁 ترجیح میدم سر مسائل عقیدتی اصلا بحث نکنم. ولی دلم میشکنه خانومای مذهبی اینجا بیشتر ان ...

به نظرم انسان های واقعا مذهبی هرگز اینطور رفتار ندارن 

لطفا مذهبی با مذهبی نما اشتباه نگیرید 

گفتم که خیلیا برعکس تحویل میدن از اونه .  مثلا خودم یه بار رفته بودم مسجد .‌مانتو شلوار و‌.‌. ...

میفهممت عزیزم 😘 اینجا بحث نماز با لاک و کاشت خیلی چالش میشه. من عقیدم اینه که هرکی هرجوری بتونه به اسلام و خدا نزدیک بشه قبوله و بهتر از هیچیه. سخت گیری فقط ادمو زده میکنه. هرجوری دوست داره به سبک خودت با خدا باش و به کسی توجه نکن ❤❤

گفتم که خیلیا برعکس تحویل میدن از اونه .  مثلا خودم یه بار رفته بودم مسجد .‌مانتو شلوار و‌.‌. ...

بله درست میگید رفتار این خانم که قطعا اشتباه بوده ….. 

ولی عزیزدلم خدا در خونش برای همه بازگذاشته باحجاب بیححاب نداره …. 

ولی شما میدونستی که وارد مسجد میشی جایی که خونه خداست احترام داره با پوشش مناسب تر میرفتی نه بخاطر خلق خدا بخاطر خود خدا  ❤️

نهج البلاغه 

تفسیر قران 

کتاب جدال دو اسلام مثلا قشنگه راجب اسلام واقعی حرف میزنه نه اسلام امریکایی 

کتاب های شهید مطهری 

هرجا هم شبهه دیدی بزن تو نت پاسخگویی انلاین هست بپرس تا قانع بشی 

سخنرانی های استاد رائفی پور و استاد حسن عباسی

❤️❤️❤️

نهج البلاغه رو با تفسیر بخون استارتر به نظرم سنگینه و دقت کن روی چ چیزایی تاکید میکنه

تفسیرای ساده و معتبر قرآن رو بخون

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

اینجور بحثها جاش اینجا نیست ، خیلی سطحی و غیر دقیق اینجا میشه گفت و توضیح داد و همیشه هم سوء تفاهم پیش میاد.اگر حقیقتا دنبال شناخت و جواب سوالات هستی با۰۹۶۴۰ تماس بگیر ، میتونی سوالهای عقیدتی بپرسی و بگی برات کتاب معرفی کنن. معمولا خیلی خوب راهنمایی انجام میدن.اینجا جز بحث الکی و انحراف مطلب اصلی چیزی عایدت نمیشه عزیزم.

سلام😊 
بله درسته. چشم 😘😘 مرسی از مهربونی و صبرتون

قربون شما 😘

درمورد اون کاشت و لاک که گفتید ، درسته انسان هرجور که هست با خدا میتونه ارتباط داشته باحجاب بی حجاب بی لاک ، با لاک نداره …. 

ولی مثال براتون بزنم : دیدی میریم مدرسه یا ادراه یه فرم و پوسش خاصی داریم نماز هم مثل مهمونی خدا است که پوشش خاصی داره که اگه باشرایطش خونده بشه  بهتره ….❤️

آخه چیزی ارزش نداره که بخاطرش غیر خدا اولویتمون بزاریم ما که اول آخرمون خداست ….❤️

من خودم مانتویی هستم اما میرم مسجد برای احترام به خانه خدا و این مکان مقدس چادر میپوشم 

مثلا وقتی میری ختم یکی از اقوامت چطور لباس مشکیی میپوشی آرایش نمیکنی بخاطر احترام به خانواده متوفی هستش 

اینجا که دیگه جای مقدسی هستش خانه پروردگار هست البته اون خانم باید میومد با آرامش و رفتار آروم باهاتون صحبت میکرد کارش اشتباه بوده

خدایا شکرت