2777
2789
مامانم دست زد ماه گرفتگی دارم تروخدا دست نزنید ممنون

ینی اصلا به شکممون دست نزنیم امروز؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرافات چیه بابا تو قران هم ذکر شده بعدش نمازش واجبه در ماه‌گرفتگی

تو قران ذکر شده موقع ماه گرفتگی زن حامله به شکمش دست نزنه ؟!

لطف میکنی بگی کجای قران کنجکاو شدم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خرافات چیه بابا تو قران هم ذکر شده بعدش نمازش واجبه در ماه‌گرفتگی

اره نماز ایات که درسته

ولی اینکه دست نزنه به شکمش رو من نشنیدم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

تو قران ذکر شده موقع ماه گرفتگی زن حامله به شکمش دست نزنه ؟! لطف میکنی بگی کجای قران کنجکاو شدم

عزیزم منظورت رو اشتباه متوجه شده فکر کنم 

اون فکر کرده میگه ماه گرفتگی خرافاته نه اینکه دست نزنه به شکمش

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزیزم منظورت رو اشتباه متوجه شده فکر کنم  اون فکر کرده میگه ماه گرفتگی خرافاته نه اینکه دست نز ...

اره شاید این مدلی متوجه شده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
به هیچ جاتون دست نزنید مامانم به کمرش دست زد گرفتم

عزیزم ربطی،نداره این ها خرافات منم یه قسمت از بدنم ماه گرفتگی دارم ولی تو دوران حاملگی مامانم هیچ گونه ماه گرفتگی نبوده گرفتن ماه چه جور اخه میخواد تاثیر بذاره اینا پایه علمی نداره

کدوم آیه ی قران گفته زن باردار ماه گرفتی ببینه دست بذاره رو شکمش بچه اش رو پوستش ماه گرفتگی میوفته ؟

نه منظورم ماه‌گرفتگی خرافات نیست. 

فک کردم این امر را نفی میکنی نه دست زدن😂🖐️

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

تو قران ذکر شده موقع ماه گرفتگی زن حامله به شکمش دست نزنه ؟! لطف میکنی بگی کجای قران کنجکاو شدم

نه منظورم این نبود...

فک کردم ماه‌گرفتگی رو میگی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

طرز تفکر نسل جدید 🤦🏻‍♀️

ربطي ب طرز تفكر نداره

وقتي يچيز تو اطرافت اتفاق بيفته با چشمات ببيني بهش باور پيدا ميكني.وگرنه فرقي ب حال زندگيه من نداره اي حرف و كلن بي اهميته.و كلن شايد تو اين چنتا ك من ديدم اينجور بود و يا دليل ديگه داشته كلن بي اهميته