2777
2789
عنوان

کی فراموش کردید؟

166 بازدید | 32 پست

۴ سال باهم بودیم. از آخرین باری که دیدمش ۱۱ ماه گذشته (من شهر زندگیم تغییر کرد). چند ماهی هم میشه که کلا رابطه به جدایی کشیده شد. سر یه عالمه مسائل کوچیک کوچیک که روی هم تلنبار شد و بزرگ شد. عین یه موج شده زندگیم. ۱۰ روز حالم خوبه و تلاش میکنم زندگیمو بسازم و امیدوارم و به جلو حرکت میکنم اما یهو بی دلیل یه موج میاد و تمام خاطرات و ناامیدی رو میکوبه بهم و شدیدا افسرده میشم. دوباره این چرخه تکرار میشه... از وقتی جدا شدیم تا همین دیشب ؛ اغراق نکنم بگم هرشب اما هفته ای حداقل ۵ شب اومده به خوابم. و حتی تو خواب هم ارامش ندارم. نتونستم ببخشمش. 

شما کی تونستید فراموش کنید؟ چطور تونستید؟ حالم خوب نیست اصلا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان باید بگذره و البته باید از تهه دلت بخوای ک بتونی فراموشش کنی

یگه چقدر زمان..... داره یکسال میشه....

حس میکنم با روحم در ارتباطه. و اجازه نمیده فراموشش کنم. دلیل این همه خواب چیه...دلیل یهویی یادش افتادن چیه.... خیلی گیجم و احوالم اصلا عادی نیست 

من عشق ۱۱سالمو دفیق شد یک هفته ک ترک کردم

بخاطر مخالفتای بابام

واینک بهم نمیرسیدیم.ولی فراموش نمیسه تاابد❤️‍🩹🥰

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
یگه چقدر زمان..... داره یکسال میشه.... حس میکنم با روحم در ارتباطه. و اجازه نمیده فراموشش کنم. دلیل ...

میدونم چی میگی چون تجربشو داشتم گلم

اما اگه یکی بیاد تو زندگیت باور کن اسمشم فراموش میکنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙂مخصوصا آقایون درخواست بدین گزارش میزنم😊
چطور روزاتو میگذرونی ؟ 

روزاک میگذره باکارکردن بیرون رفتن لعنتی شباعه ک قلبموله کردع

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میدونم چی میگی چون تجربشو داشتم گلم اما اگه یکی بیاد تو زندگیت باور کن اسمشم فراموش میکنی

هیچکس به دلم نمیشینه..... هر خاستگاری میاد بهانه پیدا میکنم ردش میکنم خانوادمم دیگه از دستم ناراحتن که چرا بهانه میارم تا الان خیلی موارد خوب داشتم ولی میترسم بدبخت بشم میترسم عاشق نشم میترسم هر اتفاقی افتاد یاد گذشتم بیفتم و مقایسه کنم و ... انگار با زنجیر بستن منو...