2777
2789
عنوان

کدبانوهابیاین

69 بازدید | 7 پست

سلام خانوما امروز خونه با همسرم تنها موندیم اولین تجربه غذا پختتمه ی چیزایی بلدم ولی موادشو نداشتن میخوام کشک بادمجون درست کنم میشه بهم بگین چطوری مرحله به مرحلشو و اینکه برای دونفر چن تا بادمجون میخواد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ب نظرم ۲کیلو بادمجون

ورقه ای خرد کن نمک بزن ۱ساعت بمونه بشور ابکش کن سرخ کن

پیاز داغ فراوون با سیرداغ با نعنا هم تفت بده ادویه بزن

تو ی قابلمه اب بریز کم جوش بیاد کشکتو بریز غلیظ ک شد بادمجون و با گوشت کوب بکوب بریز توش پیاز داغو با بقیه هم بهش اضافه کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳تا بادمجون از وسط چهازتا کن بخوابون اب نمک بعد ۱ساعت تو ابکش بشور ابش رفت سرخ کن بعد بکوبون سیرنگینی کن سرخ کن 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
۳تا بادمجون از وسط چهازتا کن بخوابون اب نمک بعد ۱ساعت تو ابکش بشور ابش رفت سرخ کن بعد بکوبون سیرنگین ...

مرسی عزیزم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

پیاز نگینی کن خورد کن سرخ کن با نعنا قاطی بادمجون ها کن یه تفت کوچیک بده بعد بریز داخل یه ظرف با کشک نعنا میتونی تزیینش کنی

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
مرسی عزیزم

ادامه اشم گفتم عزیزم با عشق کنار هم میل کنید 💋♥️