2777
2789
عنوان

راجب تاپیکی که پر بازدید شده😬🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 82 پست

موضوع به شعور بعضیا بستگی داره  اتفاقا کار خوبی کرده قرار نیست آدم بشینه تو خونه ببینه حوصلش سر رفته ساعت نه شب بدون هیچ قرار قبلی خونه بقیه بره اگر میخوای جایی بری از روز قبل اطلاع بده اگر هم شل نشینی میخوای بگی زنگ بزن خونه خودت  دعوت کن ربطی هم به خوار شوهر ندارن همه باید فرهنگ و شعور اینو پیدا کنن که بد موقع خودشونو دعوت نکنن و بعدشم توقع نداشته باشن همه بگن مشکلی نیست اتفاقا از اون کاربر خوشم اومد به خودش احترام گذاشته بود و جواب رد داده بود مثل بعضی احمقا پاچه خوار نبود شما هم فکر کنم جهت مسخره بازی این تاپیک زدی و این حرفا رو نیزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خاهر شوهر مادر شوهر شمایین بقیه اداتونو در میارن  داداش محترمتون قرار نیست برن خونه تمیز ...

دادا آرام

شوخی بود تاپیک😐😑زنداداش اصلا ندااااارمم 

🌿💚

اولا امیدوارم خواهر شوهرت تو ام جر واجرت کنه ثانیا من طرفدار رفتار اون خانم نیستم ولی چقدر زشته که ...

خواهر شوهر ندارم جونم😂🤝

بعدم این تاپیک شوخی بود چون اصلا زنداداشم ندارم

🌿💚

اونجا فقط خونه داداشت نیست خونه زنداداشت هم میشه ایشون هم نیاز به آرامش و استراحت داره خودت متاهلی؟

عزیزم تاپیک ک شوخی بود 

ولی من هیچوقت آرامش خونه ایی و نمیزنم بهم 

اصلا زنداداشم ندارم 

خودمم مجردم

🌿💚

شما هم یکی مثل اون خانم که پر بازدیده دو تاییتون خودخواه و بی ادبین و اصلا ملاحظه ندارین

ببخشید که شماها دلتون پره 

پلی این تاپیک شوخی بود با زنداداشی ک اصلا ندارم 

منم کاری نکردم ک بی ادب باشم 💚

🌿💚

خونه داداش رفتن ایرادی نداره ولی نه یازده شب  اون کاربری هم که گفت ی کاری میکنم داداشم بزنتش غ ...

درسته 

منم هیچوقت آرامش خونه ایی و بهم نمیزنم که

اینا شوخی بود💚

🌿💚

خواهر شوهر ندارم جونم😂🤝 بعدم این تاپیک شوخی بود چون اصلا زنداداشم ندارم

خب تا وقتی درست نکردی خودتو نه شوهر کن نه واسه داداشت زن بگیر

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

معلومه استارتر شوخی کرده .... انشالله هر وقت خودش و داداشش وارد زندگی مشترک شدند با احترام متقابل و حفظ حریم شخصی و محبت با هم رفت و آمد می کنند ....

اما نکته مهم در مورد تاپیک قبلی این بود اون خانوم می گفت شوهرم همش طرفدار خانوادش بوده .... یعنی دل خوشی از خانواده شوهرش نداشته .... شوهرش هم احتمالا بلد نبوده روابط صحیح را مدیریت کنه .... باور کنید بیشتر افراد از اول ضد خواهر شوهر و مادر شوهر نیستند رفتار و توقعات بیجا و درگیری و بحث های ساده باعث دلگیری و کدورت میشه .... اون خانم خواهرشوهرش را دوست نداشته و حتی حاضر نبوده برای نیم ساعت تحملش کنه ... آدم اگر کسی را دوست داشته باشه در هر حالی که باشه یا تحملش‌میکنه و یا ازش عذر خواهی میکنه و یک شب دیگه دعوتش میکنه ... به هر حال ما درون زندگی بقیه نیستیم و نمیشه همیشه یک طرفه قضاوت کرد ... هر چند من خودم هم آدم رک و تند گویی نیستم ولی زیاد از رفتار استارتر تاپیک قبلی بدم نیومد شاید خواهرشوهرش احتیاج به این رفتار داشته تا یک چیزهایی را یاد بگیره ..‌.

همونجوری که ایشون تند رفته بودن و کارشون درست نبود شما هم اگر در آینده همچین کاری کنی کارت درست نیست ...

نه جانم من شوخی کردم همین ی داداش و ک بیشتر ندارم🥲

اصلا زنداداشم ندارمم

🌿💚

داری شوخی می کنی 😂من خودم ببینم زن داداشام با برادرم خوشن خداروهزار بار شکر می کنم مهم آرامش برادرم ...

اره شوخی میکنم 😂

ولی من همین ی داداش و دارم زنداداشم ندارم 

واقعا میگم از الان ک حتی نمیدونم کی هست ، خیلی دوسش دارم چون با داداشم قراره زندگیشون و بسازن برام برادر زاده بیاره🥲بعدم هیچوقت آرامش خونه کسی و بهم نمیزنم 

🌿💚