2777
2789
عنوان

خیلی دلم دخترررررررر. میخاد

118 بازدید | 11 پست

پسرم یک سالو دوماهشه  اصلا درکش نمیکنم روحیش با من خیلی فرق میکنه احساس تنهایی میکنم توانایییییی بچه دیگه به هیچ عنوان ندارممممم 😔البته الانم خداروشکر میکنم بزخاطر پسرم خشکل و سالمم ولی حسودیم میشه هر کی دختر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بزار پسرت سه ساله شد یکی بیار . مطالب و کتابهای پرورش فرزند بخون

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
نه اصلا اعصابش ندارم توانایی مالیش هم ندارم

صبر کن جور میشه .منم میگفتم زد امسال ناخواسته باردار شدم .یه پسر داشتم الان دخترم داره میاد 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اصلا طرف من نیست وحشی میشه تاباهاش حرف میزنم اصلا انگار از من خوشش نمیاید 

نه عزیزم پسر بچه ها اینجوری آن باید براش داستان های هیولا واین چیزا بگی تا متعجبش کنی😍بزار بزرگتر بشه انقد مامانی میشه خودت هنگ کنی

خوب رحم که داری خداروشکر یه دختر به دنیا بیار اگه قسمتت شد 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
2790
2778
2791
2779
2792