دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 عنوان بی بی چک 98 بازدید | 11 پست خانوم ها بی بی چک زدم هشت صبح منفی شد رفتم سراغش الان مثبته یعنی چی اخرش کدومه هفتروزه از موعدم میگذره من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺 1402/02/15 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 یه چیزی بگید خواهشا دل تو دلم نیست من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 عکس بزار تا بهت بگم آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 والا برای من اگر منفی باشه کلا منفیه هیچ وقت مثبت نشده حالا شما عکس بده بعضی ها کامل مثبت هست می گن هاله داره ! البته از روی کم تجربگیه آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 والا برای من اگر منفی باشه کلا منفیه هیچ وقت مثبت نشده حالا شما عکس بده بعضی ها کامل مثبت هست می گن ... هرکاری میکنم اپلود نمیشه نمی اد عکس من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
pedagogue عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1068 عزیزم من چند روز پیش ساعت ۲ شب گذاشتم منفی بودصبح ۶ پاشدم دیدم هاله دارهدو روز بعدش پریود شدمسعی کن بی خیال باشی😊
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 ببین اصلاح سبک کن این دارو هورمونی ها رو هم نخور حامله میشیلازم نیست کلومیفن و… بخوری اینا احتمال سقط رو می برن بالا وکلی تو پروسه بارداری عقب می افتیبرو اصلاح سبک کن سه ماه خودت باردار میشی آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
pedagogue عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1068 ببین اصلاح سبک کن این دارو هورمونی ها رو هم نخور حامله میشی لازم نیست کلومیفن و… بخوری اینا احتمال ... میشه بیشتر توضیح بدید
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 میشه بیشتر توضیح بدید سرچ کنید توی اینستاگرام فلورا تاجیک نیلوفر pco آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 کیت تخمکگذاری هم یک ماه کامل هر روز بزن تا روز تخمک گذاریت دستت بیاد چون برای همه روز ۱۴ نیست آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده