2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 34 پست
نترس چیزی نیست چند بار که دراومد سریع لیزرش کن  بعد چند بار دیگ درنمیاد خطرناک نیست

خبب تو خونمه ممکنه بازم بزنه

اینو روزی هزار بار با خودت تکرار کن هیچ وقت هیچی از هیچکس بعید نیس 👎🏻😐🧿📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این زگیل تناسلی نیست زگیل معمولیه  چون زگیل تناسلی فقط رو ناحیه ی تناسلی هست

نناحیه تناسلی هم هست

نناحیه تناسلی هم هست

وای فقط من درکت میکنم منم اینجوری شدم 😢😢😢

میترسم نوع پر خطرش باشه حالم از شوهرم بهم میخوره 

حالا میگف من از تو گرفتم 🫠

گفتم خوب دونه های تو کمر تو قبل بود بت گفتم برو دنبالش محل ندادی 

ی هفته دیگه جواب ازمایشم میاد 

خ میترسم 😭😭😭

خدا خوبش کنه من اگر ب کسی بدم انقدددررر عذاب وجدان میگرفتم عین خیالش نیس اصلا من واسش مهم نیسم ازش بدم میاد 😭😭😭

منم میترسم حمام دسشویی برم دایم وایتکس بدستم 🥲

حالم بده اگر بخاطر خیانتش باشه بخاطر لذت ی عوض من درگیر مریضی بشم 😔😔😔😔😔

وای فقط من درکت میکنم منم اینجوری شدم 😢😢😢 میترسم نوع پر خطرش باشه حالم از شوهرم بهم میخوره  ...

شما بچه هم دارید؟

زگیل معمولی روی ناحیه تناسلی هم میزنه اما زگیل تناسلی فقط رو دستگاه تناسلی اصلا نگران نباش خطرناک نیست هر وقت دراومد رو بدنتون سریع لیزر کنید بعد چند سال دیگه نمیزنید

عزیزم حتما زیر نظر پزشک باش-ممکنه قبل از ازدواجت رابطه داشته بدون علائم بوده و الان بروز کرده.ولی در حال حاضر اینا مهم نیست.مهم اینه که بری دنبال درمانش و کنترلش کنی-زندگیتو خراب نکن عزیزم. میتونی مشاوره آنلاین هم بگیری.کلی راه درمان داره تا جایی که میدونم. فریز کردن هم شنیدم خیلی خوبه. سایت ماوراطب خیلی متخصص های زنان خوبی داره که هم حضوری ویزیت می کنن هم آنلاین.ایشالا که اکی شی زودتر

برای درمان اقدام کردی؟ میگن میشه کنترل یا درمانش کردا

فعلا پاپ اسمیر دادم و ازمایش ببینم نوع چی‌هست هنوز جوابش  نیومده

وای فقط من درکت میکنم منم اینجوری شدم 😢😢😢 میترسم نوع پر خطرش باشه حالم از شوهرم بهم میخوره  ...

سلام عزیزم نگران نباشید انواع پرخطر معمولا بی علامت هستن اینجوری بگم اگه زگیل دارید ۹۰درصد تایپ کم خطره 

بعدازیک سالم بدن دفع میکنه زندگیاتونو الکی خراب نکنید 

سلام عزیزم نگران نباشید انواع پرخطر معمولا بی علامت هستن اینجوری بگم اگه زگیل دارید ۹۰درصد تایپ کم خ ...

عزیزم ممنون من تست hPVدادم هیچ کدوم شو نداشتم ن کم خطر ن پر خطر فک کنم ب دهانه رحمم نرسیده بود همین پوستی بوده ی ماه دوتا دونه سوزوندم هنوز ندیدم دیگه خدا کنه زود دفع بشه من پاورفیت میخورم روزی یدون مرسی ک امید دادی

ببرش دکتر ارورولوژی درمان میشه همسر دوستم زگیل داشت یه مدت درگیر این مشکل بودن رفتن پیش دکتر قیومی حل شد نگران نباش دوره درمان بگذره اوکی میشه فقط زودتر برای درمان اقدام کنید