2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

2080 بازدید | 34 پست
نمیدونم چ جوری بگم ک چقد داغونم من و شوهرم هر دو مبتلا شدیم اما نمیدونم علت ابتلا چیه چون من اصلا با هیچکس جز شوهرم رابطه نداشتم و علایم زگیل تو شوهرم زودتر از من نمایان شد حالا ی چیزی عین خُره افتاده ب جونم ک نکنه بهم خیانت کرده باشه حتی ب جدایی هم فک کردم ازش میپرسم قسمش میدم میگه بخدا با کسی نبودم 

از خودم بدم اومده دوس ندارم خونه کسی برم خونه مامانم میرم دلم نمیخاد برم تو حمام یا دسشوییشون میترسم بگیرن ازم  تا حالا هم پیگیر پاپ اسمیر نشدم نمیدونم داخلی هم زده یا نه 😭😭

اینو روزی هزار بار با خودت تکرار کن هیچ وقت هیچی از هیچکس بعید نیس 👎🏻😐🧿📿

حق داری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما پیگیر باش...زودتر اقدام کنی میشه درمان کرد...نزار پخش بشه...نترس عزیزم...چندساله ازدواج کردی؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دنبال درمانش باش عزیزم، بجای اینکه فکر کنی از کجا گرفتی؟ بعد علائمش چجوریه؟ تب و... داره؟ من خیلی نگ ...

میگن ک هیچ وقت درمان نمیشه ویروسش تا همیشه توخون میمونه

زگیل ممکنه بعد چندسال هم خودش نشون بده.از طریق حمام و دسشویی هم منتقل نمیشه

منن ۷ساله با شوهرمم

حتما پیگیر باش...زودتر اقدام کنی میشه درمان کرد...نزار پخش بشه...نترس عزیزم...چندساله ازدواج کردی؟

۳ساله پارسال رفتم فریز کردم اما باز چند تایی زده

منن ۷ساله با شوهرمم

استخر عمومی نرفتین؟یا لیزر کنین؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

زگیل تناسلی گاهی وقتا بخاطر رابطه های غیر ثابت هس ( شریک جنسی متعدد) اما اینی ک‌میگید هیچکدوم جز همدیگه رابطه نداشتین میتونه بخاطر رعایت نکردن نظافت حین رابطه باشه .‌ زودتر پیگیر دکتر باشید

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

میشه بگی ظاهرشون چه شکلی هست و ایا قسمتهای ریگه ی بدنت هم هست؟ ایشالا خوب بشی و دیگه ظاهر نشن زگیلا

من نه ولی شوهرم تو ارنجش هم زده یکی دو تا کوچیک شبیه گوشت اضافه هست