2777
2789
عنوان

از خرداد می‌خوام برم سر کار 😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 26 پست

موفق باشی😍

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبق تجربه بهت میگم 

تو ک به این کار علاقه داری این یکسالم صبر کن بشین سخت درس بخون رشته حسابداری یا اقتصاد یه دانشگاه تاپ درس بخون بعدش بهترین موقعیت های شغلی پیش میاد برات الان فقط ازت کار میکشن مزد درست حسابی هم نمیدن

به علاوه فرصت درس خوندم ار دست میدی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
آره خودمم دو دلم میشه بگی چرا  

تو باید تابستون بخونی تا دوازدهم ک یه رشته خوب بیاری

بعدش صد تا از این کارا با بهترین حقوقا برات میریزه

ولی میخای همچین ریسکی کنی

وقتی بری دوازدهم میبینی ک خیلی از دوستات تابستون ازت جلو زدن

تازه ۷ تا ۲ به گفته خودته وگرنه اومدی خونه ۲ ساعتش استراحته 

در بهترین حالت

یعنی عملا هیچ وقتی نمیمونه

واسه کنکور هدفمند بخون تایه رشته و دانشگاه خوب قبول شی، کار کردن اینطوری فقط تایم طلایی خودتو از بین میبری، نه درآمد خوبی به یه منشی میدن، نه تجربه کاری داره فقط باعث میشه یهو چند سال واسه دیگران زحمت الکی کشیدی هیچ فایده نداره

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

اگر کنکور هدفت هست،نرو 

به درس اسیب میزنه 

من موافق کار کردن نیستم 

خودمم از ۱۸ سالگی شروع کردم 

اما بذار سر وقت خودش 

کاری که در حد دو ساعت باشه،اره خوبه 

اما این میزان،نه 

سال اخر،مثل دهم و. یازدهم نیست 

باید التماس کنی که یه وقت داشته باشی تا کنکور رو بخونی 

پس تابستون رو از دست نده

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
2790
2778
2791
2779
2792