2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

786 بازدید | 39 پست

همسایمون رفته بود کوه برام پونه و موسیر و قارچ اورد مادرش هم برام چند کیلو دوغ محلی فرستاده بود بهم گفت این دوغ رو مادرم با گیاه و همه چی پخته اش دوغ درست کن حالت خوب میشه 

اینقد بوی خوبی داشتن مادرشوهرم خونمون بود همه شونو برد گفت تو مگه میدونی موسیر چیه پیشت خراب میشن قارچ ک دیگه میدونستم چیه اونارو برد دوغ رو با جاش برد خانمه بهم گفت مادرم تو روستاست جای دوغ رفتنی براش میبرم به شوهرم گفتم اون خانم برداشته رفته از تو کوه برا من اینارو اورده چون حالم خوب نبود چرا قارچای منو مامانت برد میخواستم اش دوغ درست کنم مگه خودم چمه ک نمیدونم دوغ چیه 😞داغ کردم حالم بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اش دوغ ک هیچی جای دوغ رو هم نیاورد بدیم به خانمه

به خانمه بگوپولش چقدر میشه بدم چون مادرشوهرم ظرف دوغ رو نمیده

دیگه هم جلوش نذار کسی چیزی بیاره وقتی عقل و شعورش زیر صفره

اش دوغ ک هیچی جای دوغ رو هم نیاورد بدیم به خانمه

سرصبح اعصابم‌بهم ریخت بهت گفتم نذارعادت کنه اینجورخیلی برات سخت میشه به شوهرت بگو من نمیخام بی احترامی کنم ولی چیزی توخونه منه برامنه یعنی چی ننت میادعین جارو جمع میکنه میبره 

خدا لعنتش کنه این چرا همش خونه شما پلاسه؟جای اینکه خودش برات چیز بیاره ازت نگهداری کنه زده مث ندیده ها بردشون،واقعا حق داری منم بودم ناراحت میشدم چرا جلو خودش نگفتی خودم بلدم درست کنم نبرشون خودم درست میکنم

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

شوهرت چی گفت؟محترمانه باهاش برخورد کن این دیگه عادت کرده همش میاد اونجا چیزاتو ببره شوهرت باید چیزی بگه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
اون پونه خیلی خوب بود برای دمنوشه

آره عاشق عطر پونه کوهیم😍عید مامانم بهم داد هروقت کابینتو باز میکنم بوی عطرش میاد