2777
2789
عنوان

چه کنیم آخه

114 بازدید | 13 پست

سلام صبحتون به خیر. بچه‌ها یکی باشه که بهتون حسودی کنه وهمش کارای شماروموبه موتقلیدکنه ودرعین حال ازشما زیادهم خوشش نیادوغیبتتون روکنه شماناراحت میشین؟ بعدچجوری بااون آدم رفتار میکنید؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرین بار اینقدر یه نفر اینجوری بود باهاش رفاقت چندین سالمو بهم زدم خیلی تو مخ بود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من قطع رابطه کردم ۴ سال گذشته دشمن خونی هم شدیم

نمیشه آخه مثل کنه است.....متاسفانه اقوام هست 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
به روی خودم نمیارم بدبخت بیشتر حرص میخوره😂😂

منم به روی خودم نمیارم قشنگ متوجه حرص خوردنش میشم ولی انرژی منفی میگیرم ازش آخه......

میفهمم چی میگی ... به بهونه های مختلف نرو پیشش

اون خودش ومیچسبونه آدم بدذات وبدطینتی هست فقط توظاهر باهام خوبه ولی میدونم بدم ومیخواد