2777
2789
عنوان

با شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 38 پست
بیشعورن دیگ منم مامان ندارم ی بار دوس پسرم گفت به قبرمامانت شاشیدم خیلی حالم برشد این ادما تعادل ر ...

هیچی بهش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من بودم از هستی ساقطش میکردم 

کاری میکردم تا عمر دارع فوش نده کصافت بی همه چیزو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

سلام فقط محلش نده دیده پدرت بیمارا و حساسی و دوستش داری میگه حرصت دربیاد 

سکوت کنی شرمنده میشه  وساکت چون میبینه این راه جواب نداد اذیتت کنه

مردا بعضی شون لذت میبرند از اذیت کردن خانما و میخندند دیدم که میگم تو روانشناسی هم یه بیماریه این رفتارچندبار امتحان کن جواب میگیری

باهاش جدل نکن حرص بخوری 

برای دل خودت و بچه ات زندگی کن

انقدر بخودت برس و به غذا ولباست و فیلم دیدن و تفریحت وبچه ات که ازتنهایی و حسادتش بیاد سمتت

دهن به دهن کردن بااین ادمای بیماری نابودت میکنه

فکر کن کر ولال هستی نمیفهمی چی میگه برو تو اتاق حمام دستشویی فرار کن ازموقعیت دعوا

همسرت خاله زنک و بیماره و تربیتش ناقصه

خودتم برو پیش مشاور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم‌محلی کن ی مدت بعد اون‌حرف سنگین‌برخورد کن فحش اینا ندی و مقابله به‌مثل نکنی تحربه ثابت‌کرده مردا هدفشون از این‌کار عصبانی گردن طرف هست پس سنگین‌رفتار کن برخورد سرد هر بار اینو گفت‌سرد رفتار کن ببین‌درست‌میشه