2777
2789
عنوان

با شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 38 پست
منم رفتم خونشون علنن ب مادرش بی احترامی کردم بهم گفت چرااینکارو کردی گفتم مهم نیست حتی شده میشاشم ب ...

بنده خدا مادرش تقصیرنداشته میشاشیدی دهن خودش    خدایی بعضی مردها خیلی بی شخصیتن خدانصیب هیچکس نکنه

[QUOTE=289277665]اون بیشتر مقابله می‌کنه یکی بزنم دوتا میزنه اونقدداد زده کوشام درد می‌کنه کم میارم[/QUOTE

چی بگم 

بهتر توی حال خوشش بهش بازبون نرم بگی کنه ناراحت میشی 

ولی اگه خودم باشه مقابل مثل میکنه 

من طبقه بالا ی مادر شوهرم میکنم ی بار شوهرم حرف فش بد داد منم بد دادم بعد به من گفت زشت مامانم میشنوه منم زشت تر کار توجه خودشو جمع کرد دیگه تمام شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا مادرش تقصیرنداشته میشاشیدی دهن خودش    خدایی بعضی مردها خیلی بی شخصیتن خدانصیب هی ...

با اینکار به دهن خودشم ش..دم

فقط خواسم حسی ک بهم دادرو بدم بهش

تازه من کاربدیم نکردم نشسته بودم ننش اومد جلو پاش پانشدم اومد بهم گفت توبی ادبی منم اونجوری بهش گفتم

[QUOTE=289277665]اون بیشتر مقابله می‌کنه یکی بزنم دوتا میزنه اونقدداد زده کوشام درد می‌کنه کم میارم[ ...

خوشبحالتون این هیچی حالیش نیست نه زبون نرم نه کتک نه فحش هیچ کدوم همشو رفتم فقط به قانون نگفتم نمیدونم بگم میشه کاری کرد 

خوشبحالتون این هیچی حالیش نیست نه زبون نرم نه کتک نه فحش هیچ کدوم همشو رفتم فقط به قانون نگفتم نمیدو ...

بهتر به خواستش ی شب جواب ندی ببین عقلش میاد سر جاش 

بهش بگو تا وقتی که ناراحتم نمیتونم 

با اینکار به دهن خودشم ش..دم فقط خواسم حسی ک بهم دادرو بدم بهش تازه من کاربدیم نکردم نشسته بودم نن ...

آره عزیزم کارخوبی کردی ک ب مادرش بی احترامی نکردی من بابام ۱ساله فوت شده ب شوهرم گفتم اگه ی زمانی هرچیم دعوابین مون کش بیاد اسم پدرمو بیاری برای همیشه اززندگیت میرم چون واقعا پدرمو دوس داشتم وخط قرمزم فقط همینه 

بهش بگو بترس وقتی دل منو با این حرف می‌شکنی همین اتفاق برای خودت بیافته.... بگو بترس از آه دل‌ِشکسته

گفتم اهم دامنتو میگیره میگه اه من تو رو میگیره اگه گرفته بود تا حالا میگرف

آره عزیزم کارخوبی کردی ک ب مادرش بی احترامی نکردی من بابام ۱ساله فوت شده ب شوهرم گفتم اگه ی زمانی هر ...

چطوری زرنگ باشم من ترس از ابرو دارم می‌خوام قانونی اقدام کنم شرایطشو نمیدونم

نه نمیاد بچه رو هم میگیره  میده دست پدرش  خودش می‌ره سرکار یه بار رفتم نیومد دست از پا درا ...

عجب همین پرو شده دیگه 

خوندن سوره طلاق وحدید محبت زن وشوهر افزایش میده هروز بخون و مداوت داشته باشه 

آیه امن الرسول هرشب بخوب موقع خواب 

دیگه به رفتاراش بی تفاوت باشه آدم بخاطر ی کم عقل خودشو ناراحت نمیکنه 

توکلت به خدا حتما درست میشه شک نکن

عجب همین پرو شده دیگه  خوندن سوره طلاق وحدید محبت زن وشوهر افزایش میده هروز بخون و مداوت داشته ...

الان دارم گریه میکنم اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم می‌کنه خدا چرا جوابشو نمی‌ده اخ من پدرم بیگناهه کاری با این نداره چرا این راحت میگه