2777
2789
عنوان

فقط مهربونا بیان

211 بازدید | 29 پست

سلام می‌خوام بدونم نظرتون راجع به خاله و دایی وعمه وعمو بدجنس ازخدابیخبرچی هست 

خودم بگم عمه هام یکی خوب یکی‌بد 

عمو عالی 

دایی دوقرون

ازخاله هاهم به شدت دلم گرفته وقتی حرفاشون دروغاشون 

چیزهای که به سرمون آوردن را میبینم وفکر میکنم میگم نیازی نیست یه غریبه دشمنمون باشه هیچ وقت فکر نمی‌کردم خاله به این بدی داشته باشم چقدر دنیا بدشده

چقدر آدما عوض شدن ...خسته ام ازاین دنیا وآدماش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فامیل کلا حال نمیکنم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قطع رابطه نمیشه به هرحال چشم تو چشم میشیم من که نمیبخشم خاله هاروتحت هیچ شرایطی چون خیلی بدن 

چرا چشم تو چشم شین؟

اگر همتون اذیتین میتونین راحت

من ۳ ساله نه دیدمشون نه پیامی ردو بدل کردیم نه تلفنی

قیافه هاشون داره یادم میره

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
من دایی بزرگم قشششنگ ارثیه ی مادرم رو خورد و یه آبم روش 😀و چقدر میشینه جلومون و از حلال و حروم میگه ...

دقیقا مثل عمه منم نشست زیرپای پدربزرگم یه زمین که الان خدامیدونه چقدرقیمتش بودازپدرم بالاکشیدن بهمون ندادن که هیچ به روی خودشون نمیارن میگن پدرتون نداشتهد 

مال خیلی سالها پیش بوده که سیستمی نبوده راحت جعل امضا وانگشت وهمه چی میکردن که پدرم قبل ازفوتش میفهمید ولی می‌گفت به خاطرخواهربرادری چیزی نمیگم

عمه هام یکیشون فتنه س بشدت دوتای دیگه هم تابع اون هستن باسه تاشون قهریم،عموهام کاری به کسی ندارن ببینیم همو اوکی هستیم،خاله یدونه بود تموم زندگیم بود فوت شدسنش هم کم بود،داییام هم یکیش که بازم زندگیم بودفوت شدبقیه شون هم خوبن مشکلی نداریم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍