2777
2789

منو جاریم تو ی خونه بودیم من باردار نمیشدم ولی چون مادرشوهرمم باهامون بود زیاد با شوهرم نزدیکی نداشتیم و من ی شبایی دلم میگرف گریه میکردم دیده بود منو بعد ک دعوامون شد بهم پیام داده بود شوهرت تورو نمیخواسته باهات نمیخوابیده گریه میکردی😐💔 

اخه خودش هرروز حموم بود مادرشوهرمم از این رفتارش ب شدت بدش میومد 

منم شبایی ک نزدیکی داشتیم همون شبش میرفتم حموم کسی متوجه نشه 

اشتباه میکردم ولی دوس نداشتم از حریم خصوصیم کسی خبرداشته باشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
از طرفیم بخوام اقدام کنم تا بچه بیا میشه دوسال ک ازدواج کردیم

از اقدام تا بارداری کسی نمیدونه چقد زمان میبره . ان شاءالله خیلی زمان نبره. ولی باید همه جوانبو در نظرگرفت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااا چندتا  اشتباه ننوشتی ؟؟؟؟؟ ۱۲ عدد جاری درسته

نه عزیزم درست نوشتم

۱۲ تا جاری

۴ تا خواهر شوهر

پدر شوهرم پیر بود مرد نازنینی بود چندسالی میشه به رحمت خدا رفته

مادرشوهرم خیلی پیره ولی خدارو شکر سایش هنوز بالا سرمونه و مادری میکنه برامون

نه عزیزم درست نوشتم ۱۲ تا جاری ۴ تا خواهر شوهر پدر شوهرم پیر بود مرد نازنینی بود چندسالی میشه به ...

چقد زیاد 

ماشالله چه پرجمعیت ،مادرشوهرت هیچ استراحتی نداشته طفلی همینطور پشت سر هم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
نیک فعلا نیار چن سال از طرفیم سنم بالاس سن شوهرمم بالاس اگ سنمون کم بود تو فکر بچه دارشدن نمیشدم

به حرفش گوش نکن

مهم خودتی و شوهرت

در عجبم چرا انقدر حرفش برات مهمه

به یه ورتم نباشه

خودت ببین چی به صلاحته همون و انجام بده

الان هیچ کس از روی خیر خواهی برای آدم تصمیم نمیگیره

خودت برای مسائل خصوصی زندگیت تصمیم بگیر

نذار از الان بازیچت کنه و انگ بچه دار نشدن و بهت بزنه

خیلی بده

خودش صاحب دختره ان شاالله ک با دخترش تقاص بده من ک واگذار کردم ب همون بالایی 

جاریتم چون میخواد تنها بچه خودش ک تنها نوه خانواده شوهرته عزیز بمونه توهم بچه بیار تا ضایع بشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ینی کی اقدام‌کنم‌کی باردار میشم

بارداری اولم‌ ۶ ماه بعد عروسی بود ولی ۶ماهه دنیا اومد زنده نموند. بارداری دومی دو و نیم‌ سال طول کشید. حسرت اینو میخورم چرا بعد از یکسال از زمان اقدام برای بارداری دوم ، جدی پیگیر نشدم. از طرفی دوستدارم‌ خانواده پرجمعیت داشته باشم ولی الان پر ریسکه