2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انقدر دل چرکین نباشید 

منم انقدر سختی کشیدم توی بارداری زایمان و بچه داری و رفلاکس و ...

واقعا میگم براتون زود هست 

فعلا سال اول ازدواج هستی 

بگرد کیف کن شوهرتو بگیر توی مشتت 

زندگیت رو جمع و جور کن بعدا 

از حسادت نی که 

بهرحال شمام یه روزی بچه میاری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اول بگو رابطتون چه شکلیه ؟؟با هم‌خوبید ؟چجور ادمیه خودش بچه داره؟؟ که ما بتونیم تشخیص بدیم چرا این ...

بگیر نگیر داره فلزیه گاه خوبه گاه بد 

بله بچه داره سه سالشه تنها نوه ی خانواده ی همسرم هستن کلا یه نوه هس ک خانواده ی همسرم خیلی دوسش دارن

خوب بگه! شايد اوايل زندگيتون هست و منظورش اينه كه فعلا بگرد و كيف كن و مسافرت برو و بعد بچهزبيار، چون واقعا بچه داري سخته. مخصوصا اگر تازه عروسي كردي، چه زود هيكل و ريختت رو خراب ميكني بذار شوهرت جشماش سير بشه، بحه داري يعني بيخوابي، چشمهاي پف كرده، سينه هاي پرشير و شل و اويزون! شكم گنده،  حداقل دو سال  طول ميكشه ادم جمع و جور بشه! نه ماه بارداري! و يه سال اول كه بچه در سن حساسي هست! عوض اينكه واسه شوهرت ناز كني بايد ناز بچه ات رو بكشي، اولويت ميشه بچه! كمي هم از ديد مثلت به حرف هاي جاريت توجه كن

بگیر نگیر داره فلزیه گاه خوبه گاه بد  بله بچه داره سه سالشه تنها نوه ی خانواده ی همسرم هستن کل ...

با این حساب،خیلی از روی خیرخواهی نگفته .هروقت دلت خواست بیار ،زودم اعلامش نکن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بنظر من چون بچه ی خودش عزیزه

میترسه بچه بیاری توجه ها بیاد سمت بچه ی شما

بالا هم تو یه پست دیگه براتون توضیح دادم

بوی خوبی از طرز حرف زدنش به مشامم نمیرسه 

از منی که ۱۲ جاری دارم و ۱۴ تا خواهر شوهر پر از تجربه ام حرفمو جدی بگیر

بنظر من چون بچه ی خودش عزیزه میترسه بچه بیاری توجه ها بیاد سمت بچه ی شما بالا هم تو یه پست دیگه بر ...

نیک فعلا نیار چن سال از طرفیم سنم بالاس سن شوهرمم بالاس اگ سنمون کم بود تو فکر بچه دارشدن نمیشدم

بنظر من چون بچه ی خودش عزیزه میترسه بچه بیاری توجه ها بیاد سمت بچه ی شما بالا هم تو یه پست دیگه بر ...

یا خداااا چندتا 

اشتباه ننوشتی ؟؟؟؟؟ ۱۲ عدد جاری درسته

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد