2777
2789
عنوان

دوراهی💩😠👹بیاید

74 بازدید | 11 پست

بچها میخوام گونه هامو ژل بزنم سه هفته پیشم یکی نیم  سی سی هر طرف زدم ک اصلا معلوم نیست باید حداقل دو سی سی میزدم ولی باز میخوام بزنم 

ولی میگم فایده نداره سالی دوبار باید ترمیمش کنی وضعمم خوب نیست هی برم هزینه کنم حیف پول از اونورم صورتمم یکم لاغره ولی خیلی نه..اما بزنم خیلی بهتر میشم

شما جای من بودین چیکار میکردین 😮‍💨

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

ژله و سیب زنینی بخور تپل شه

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا توزمونه ای ک صورت استخونی مده تومیری ژل میزنی 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
 من حس خوبی نمیگیرم وقتی صورتم لاغره بدشم باید به آدم‌ بیاد 

نمیدونم ولی من لاغرکردم زاویه دارشد الان حس بهتری دارم حس بدی داشتم بااون گونه هام الان هانده ارچل روببین قبل وبعدش رو

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه