2777
2789
عنوان

دکتر تغذیه رشت

1409 بازدید | 7 پست

سلام بچه هایی که رشت هستن یا کسایی که دکتر تغذیه آنلاین هر شهری و خوب میشناسن معرفی میکنن لطفا برای این گفتم دکتر خوب چون میدونم تغذیه به اراده شخص ربط. داره اما اخلاق و روحیه دکتر هم شرطه‌ من با اینکه اضافه وزن دارم و چاق نیستم اما فوبیای ترازو دارم و این درست نیست  لطفا سایت یا دکتر خوب میشناسین معرفی کنین ممنون

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
دکتر مداح دکتر مهدوی روشن

ممنونم عزیز یه دکتریم گفتن امیر حسین خلخالی میشناسید؟

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امشب پسرم برای اولین باررفت دکتر مصطفی نوروزی البته قزوینه خیلی تعریف کرد ازش و گفت دکتر محترم و باش ...

ممنونم از لطفتون