2789
عنوان

اسنپ

165 بازدید | 10 پست

بچه هاخونه دخترخالمم شوهرش شغل دولتی داره زنگ زد و بهم گفت بیا خونمون شب تنهام داشت گریه میکرد دلم سوخت با بچه هام اومدم خونش میگه شوهرم بعد کار می‌ره رانندگی برا اسنپ البته شک کرده که دروغ میگه و جای دیگه می‌ره حالا تو برنامه اسنپ گوشیش می‌تونه بفهمه و چک کنه ببینه واقعا می‌ره مسافرکشی یا جای دیگه ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

خب شماره شرکتی که ثبت نام کرده رو از شوهرش بگیره بگه برای یکی از دوستام میخام شوهرش میخاد ثبت نام کن ...

زنگ بزنه از شرکت یپرسه؟؟اگه شوهرش واقعا بره اسنپ آبروی شوهرش می‌ره که میفهمم زنش شک کرده 

تو صفحه من که استفاده میکنم کل سفرهام رو داره که چه زمانی با چه ماشینی رفتم قطعا برای راننده ها هم داره میشه چک کرد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زنگ بزنه از شرکت یپرسه؟؟اگه شوهرش واقعا بره اسنپ آبروی شوهرش می‌ره که میفهمم زنش شک کرده 

مثلا بگه زنگ زدم به گوشی همسرم در دسترس نبود یا بوق نخورد خاستم ببینم امروز اومدن شرکت یا نه بعد اسم و فامیل و بده میگه همچین کسی داریم یا نداریم

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
مثلا بگه زنگ زدم به گوشی همسرم در دسترس نبود یا بوق نخورد خاستم ببینم امروز اومدن شرکت یا نه بعد اسم ...

اما بگو بد به دلت راه نده میتونی ام تعقیبش کنی

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»