2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

113 بازدید | 17 پست

قبلا با ی نفر بودم کات کردیم.ی مدت بلاکم کرد و بعدش دراورد.منم واسه اینکه باز نیاد پیام بده( چون همو دوس داشتیم و همه چی خراب شد.ینی خودش خراب کرد)منم پروفایل تلگرام گذاشتم ک فکر کنه ازدواج کردم و دیگه پیام نده و شمارمو پاک کنه.ولی فقط دیدم از تو مخاطبین تلگرام حذف کرد ک عکسو نبینه عک کنم.ولی در کل شماررو پاک نکرد.تو واتساپش سیوم.چرا اونجارو پاک کرد ولی شمارمو پاک نکرد؟!

دخترا استاد تخیل هستن

عزیزم رابطه تموم شده شماهم تمومش کن اینکه الان اینجا حذف کرد که نبینه اونجا شمارمو پاک نکرد اینا فقط فکر توعه قطعی نیستش 

اگه بخواد می‌تونه بیاد پیام بده جویای حالت بشه و بپرسه ازدواج کردی یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی سیوی؟

از پروفایل واتساپ.چون فقط مخاطبینش عکسشو میتونن ببینن.

حالا چرا پاک نکرد کلا شماررو؟

اگرم نمیخاست پاک کنه چرا از توی تلگرام پاک کرد؟

دخترا استاد تخیل هستن عزیزم رابطه تموم شده شماهم تمومش کن اینکه الان اینجا حذف کرد که نبینه اونجا ش ...

عزیزم من گذاشتم ک دیگه نیاد.شما فک کنم نخوندی کامل.لطفا نخونده نظر نده.نمیخام شمارمو داشته باشه بنا بر دلایلی

از پروفایل واتساپ.چون فقط مخاطبینش عکسشو میتونن ببینن. حالا چرا پاک نکرد کلا شماررو؟ اگرم نمیخاست ...

واتساپ رو میتونی برای مخاطب بذاری میتونی واسه همه بذاری که ببینن با گوشی دیگه چک کردی که واسه همه نیست؟

عزیزم من گذاشتم ک دیگه نیاد.شما فک کنم نخوندی کامل.لطفا نخونده نظر نده.نمیخام شمارمو داشته باشه بنا ...

شمارتو باید عوض کنی در غیر اینصورت بخواد می‌تونه داشته باشه 

نه بابا ی جوری گذاشتم باور کنه.نمیخام پیام بده.دوس ندارم بیاد و باهاش بد برخورد کنم.

من میدونم هنوز دلت باهاش چون دیگه این کارا لازم نبود یه دفعه ای فراموشش می کردی

تو کمرنگ شو منم کمکت میکنم محو بشی

من میدونم هنوز دلت باهاش چون دیگه این کارا لازم نبود یه دفعه ای فراموشش می کردی

نه واقعا نیست.خیلی اذیت شدم.و اینکه میشناسمش بعد این همه وقت.میدونم میخاد باز سر صحبتو باز کنه.اینقدر. خستم ک حوصله خودمو ندارم.

ی جوری گذاشتم ک مطمئنم باور کرد