2777
2789
عنوان

یعنی!

65 بازدید | 3 پست

یعنی فقط همسن و سالای منن که معدل 19 براشون خیلی زیاده و شاهکاره؟ نمیدونم اخهدتو نینی سایت همه بالای 19 ولی الان تو مدرسه ی ما 19 کم هست و معدل 18 ارزوی خیلیاس چرا؟ یعنی این دوره اینجوریه یا قبلنا بهتر بود درسا

من هیچوقت نمره برام مهم نبود زیاد نمی‌دونم چرا 🥴🌹

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر چی یادمه از هر کی بپرسی بچش شاگرد اوله خودشم شاگرد اول مدرسه بوده مامانشم همینطور و..... هیشکی نمیاد بگه من 3 تا درسو افتادم که یا درسم خوب نبوده که بعدم الان علاوه بر اینکه تمرکز بچه‌ها به خاطر گوشی و اقتصاد و وضع مملکت و اینا خیلی خرابه درسام سخت تره و رقابتا هم بیشتره شرایط واقعا بد تر از قبلنا هست برا نمره گرفتن

من خودم مدرسه خاصم تو دوره راهنمایی واقعا 19 هم نداشتیم همه بیشتر از 19 بودن و هر کلاس 3 4 تا 20 داشت ولی الان که دوازدهمم اصلا 20 نداریم همه 19 و 80 و اینجا رتبه اولا ولی خب 17 و 18 و اینام زیاد داریم معدل