2777
2789
من همینجوریش به خاطر مشکلم دارم درد می کشم و همینجوری سرزنشم می کنن  دیگه چه فرقی داره

ببین

حرف دیگران به ی ورت هم نباشه...... 

اکثر آدما میخوان به خاطر ندونم به کاری دیگران خودشونو نابود کنن... 

اشتباه نکنید. 

تو با ارزشی. انسان با ارزشه. ❤

یعنی فقط برای خواب زیادت، انقدر ناراحتی؟ 

تو فکر می کنی انقدر مسعله ساده ای هست ولی نیست 

اعضاب وجدان می گیری برای هر خوابیدن چون نمی تونی به برنامه هات برسی 

حس بی مصرف بودن می کنی 

نه خوابی چشمان می سوزه آخر چرت می زنی مجبور میشی به خوابی 

بعد از خواب کسلی 

هیچ جونی نداری 

خوانواده بهت می گن چقدر تنبلی چرا استرس نداری 

ولی تو داری از دورن اذیت می شی 

و هیچ کسی درکت نمی کنه 

کسی که نمی خوابه قرص می خوره می خوبه ولی کسی که خوابش زیاده هیچ قرصی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکه نبودم حرف نمیزدم ، سه چهار بار تا اخرین لحظه پیش رفتم حتی با تیغ موقع بریدن رگم رسیدن نذاشتن :)) ...

چه حسی داشتی وقتی اینکار کردی خوشحال بودی از اینکه داره همه چیز تموم میشه

چه حسی داشتی وقتی اینکار کردی خوشحال بودی از اینکه داره همه چیز تموم میشه

تو شرایطی بودم که نه میتونستم ادامه بدم نه تمومش کنم ، از نظر خودم ، پشیمون سدم ولی خیلی خیلی ، رفتم صحبتای خانومی که تجربه ی خودکشی و مرگ داشت تو زندگی پس از زندگی نگاه کردم دیدم ارزششو نداره بیشتر ازین زجر کشیدن ، فککن از زجر این دنیا که قراره یه روز تموم بشه خودتو بندازی تو زجر یه دنیای دیگه که هیچ وقت تموم نمیشه یعنی تا ابد زجر بکشی ، میدونی بلاخره هممون میمیریم و این زندگی با تموم سختیا بدبختیا خوشبختیا خنده ها و کریه ها تموم میشه .

راستی نبینم دیکه گریه کنیااا الانم بیا بغلم :)

در آغوشِ خدا {🤍}
تو فکر می کنی انقدر مسعله ساده ای هست ولی نیست  اعضاب وجدان می گیری برای هر خوابیدن چون نمی تو ...

عزیزم درکت میکنم. می فهمم. منم یه مدت همینجوری بودم. 15 ساعت خواب داشتم. 

یهویی نمیشه.  کم کم خوابتو کم کن. درست میشه. 

بعد از چندوقت خانواده تا می بینن داری تغییر میکنی... اوناهم نظرشون عوض میشه.  مطمئن باش. 

حالا هم لطفا از فضای مجازی برو بیرون و از گوشی فاصله بگیر.. تا خوابت ببره و انشاالله به کارهای فردات برسی. 

مثل من  . منم میرم بخوابم دیگه. شب بخیر ❤😉🌺

نگران نباش. آروم آروم درست میشه حتما 👌🌱

بلد نیستم 

ببین یعنی با نیش و کنایه هاشون ناراخت نشو بی تفاوت باش ، یعنی حس خوبتو به بودنشون گره نزن یعنی خودت دلیل خنده هات شو خودت بلند شو به خودت کمک کن ، راستی امپول به کمپلکس یا نوروبیون خیلی کمک میکنه به افزایش انرژی ردنی من خودم ماهی یبار ازین امپول میزنم و ایمکه قهوه هم خیلی خوبه نمیزاره دیگه زیاذ بخوابی ، منم مثل تو بودم قبل رسیدن به این روزا پقتی ناراخت بودم یا استرسی فقططط.  می‌خوابیدم خوابی که بدتر داغونم میکر د و خسته

در آغوشِ خدا {🤍}

عذاب اون دنیاست بماند من وقتی فهمیدم شصت درصد خودکشی ها به سرانجام نمی‌رسم و فقط فرد از لحاظ جسمی دچار مشکل میشه و وبال خانواده میشه واقعا ترسیدم چون خودمم موقعی به فکر خودکشی بودم توی بیمارستان اتفاقی متوجه شدم جوانی خواسته خودشو حلق آویز کنه که موفقیت آمیز نبوده گردن مهرهای کمرشم شکسته به طرز وحشتناکی توی بیمارستان ناله میکردبعد اون ماجرا تحقیق کردم تو کتابت خواندم که خیلی خودکشیا سرانجام تلخی داره با خودشونو آتیش میزنن تو بیشتر مواقع بعد این کار از کسی کمک می‌خوام که خاموششون کنه و تعدادی هم که به بیمارستان میرن میگن که پشیمونن و نمی‌خواستم که بمیرم فقط برای جلب توجه این کارو کردم و امیدوار بودن کسی خاموششون کنه