2821
2789
عنوان

عقد یا عروسی؟

701 بازدید | 37 پست

سلام شبتون بخیر...

امشب عروسی بودیم حس کردم عروسی استرس داره یا سرچیزی داره حرص میخوره...

یاد خودم افتادم که برای خواستگاریم چقدر استرس داشتم😂

البته که نشد به دلایلی

شما عقدتون بیشتر استرس داشتین یا عروسی؟

برای عقد استرس نداشتم عروسی هم هنوز تجربه نکردم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیت اول

هنوز دوستیم اخه کار ب اونجا نکشیده😂

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

اه من از عقدم متنفرم تا لحظه اخر دلموخون بود و من و شوهرم گریون سر سفره نشستیم 😉خانوادم شدیدا مخالف بودن اونم بعد ۷ سال تلاش شوهرم خداروشکر الان خیلی راضین

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

قطعا عروسی

عقد هنوز آدم گرمه نمیفهمه استرس یعنی چی

ولی عروسی آدم استرس داره میفهمه

البته هر ۲ استرس هست

من موقع عقد ۱ هفته نتونستم غذا بخورم

ولی واسه مراسم نه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منی ک تو ماشین عروسم داشتم با شوهرم سر داداشش دعوا میکردم😂😂البت دم تالار بخاطر فیلمبردار دیگه یادمون رف دعوارو

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀