2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 29 پست
عزیزم خوشحال باش حالشو بپرس ولی به اندازه  بچه برادرت فقط بچه برادرته ودرحدیه برادر زاده دوسش ...

آره عزیزم شما خوب حال منو درک کردی اصلا دلم باهاش صاف نمیشه

اتفاقا داره روز به روز گستاخ تر میشه و ما کوتاه میایم

اسی واقعا قصد جسارت ندارم رفتارمادرت چجوره باهاش ؟

اون اوایل مادرشوهرم باهام بد بود بی دلیل خوب ب طبع منم باهاش بدبودم بخاطر رفتارش😶 اون یکی میگفت من ده تا ، خلاصه بعد تولد دخترم کلا عوض شد رفتارش ،منم باهاش خوب شدم دیگه ، ب هرحال نمیشه ک الکی بد باشه معذرت میخوام  شاید مادرتون رفتار بدی داره باهاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت خواسی زنگ بزنی یا باهاش حرف بزنی بگو در راه خدا اینکارو میکنم من همیشه اینکارو میکنم دلم اروم ...

آخه اون این چیزا حالیش نیست میگه محل ندادم افتاد دنبالم

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

اسی واقعا قصد جسارت ندارم رفتارمادرت چجوره باهاش ؟  اون اوایل مادرشوهرم باهام بد بود بی دلیل خ ...

نه عزیزم من خیلی حواسم هست مامانم خیلی مراعات می‌کنه این عروسمون کلا خوددرگیری داره اگه بخوام بگم خیلی هست قشنگ تو چشممون نگاه می‌کنه متلک بهمون میپرونه ما هم فقط نگاش میکنیم چون می‌دونیم اگه حرفی بزنیم تا شش ماه بحث داریم 

زخم خوردیم ماهم خواهر

به خاطر همین هر وقت میبینمش اصلا دلم نمیخواد حالشو بپرسم،میدونی چون مامانم یک ماه آنفولانزا شدید گرفت یه حالی ازش نپرسید،من خودم مریض شدم یه زنگ نزد،به خاطر همین منم می‌خوام مثل خودش باشم البته میدونم وضع بدتر هم میشه چون میفته سر داداشم 

خوب پس جنسش خرابه  من با اینجور افراد قطع ارتباط میکنم حتی اگ عزیزترین کسم باشه ،ذوقی هم داشتی ...

آره افرین،اخه تو این چندسال از بس ازما پیش داداشم بد گفته اونم دیگه با ما خوب نیس فکر میکنم از ترس زنش ترجیح داده فاصله بگیره کمتر زنش باهاش بحث کنه،داداشم چندساله بی دلیل با من سرسنگین هست و جواب سلامم نمیده حالا من برم جلوش ذوق بچش کنم وقتی محل نمیده

به خاطر همین هر وقت میبینمش اصلا دلم نمیخواد حالشو بپرسم،میدونی چون مامانم یک ماه آنفولانزا شدید گرف ...

متوجهم گلم دلتون شکسته عادی باشین وخودتونو اذیت نکنین بعضیامحبت وکوتاه اومدنو میذارن بحساب سادگی طرف وبجای قدردانی بیشتر اذیت می کنن شاید ارزش محبت واحترامو نمی دونن

غریبه ها در شب🌹
متوجهم گلم دلتون شکسته عادی باشین وخودتونو اذیت نکنین بعضیامحبت وکوتاه اومدنو میذارن بحساب سادگی طرف ...

حالا زنگ نزنم بهش حالشو بپرسم و تعارف نکنم اگه خواست بره دکتر باهاش برم،زشته؟ نمیدونم هرجور می‌خوام خودمو راضی کنم نمیتونم 

حالا زنگ نزنم بهش حالشو بپرسم و تعارف نکنم اگه خواست بره دکتر باهاش برم،زشته؟ نمیدونم هرجور می‌خوام ...

تماس بگیر وفقط بگوکاری داشتی بهم بگو ولی نگو دکتر برای خودت مسئولیت درست می کنی بذار بابرادرت بره دکتر چون اون خانم بد بین هم هست حالام که بارداره طوری بشه خدانکرده لابد شمامقصرمیشی

غریبه ها در شب🌹
تماس بگیر وفقط بگوکاری داشتی بهم بگو ولی نگو دکتر برای خودت مسئولیت درست می کنی بذار بابرادرت بره دک ...

آره عزیزم راست میگی،نمیدونم والا چرا بعضی از عروسا اینجوری رفتار میکنن که خانواده همسرشون که ارزوشون دیدن نوه هاشون باشه دیگه ذوقش از سرشون بیفته