2777
2789
عنوان

زن داداش

326 بازدید | 29 پست

سلام زن داداشم بارداره و من خیلی خوشحالم،ولی از خودش به خاطر بی احترامی هایی که به مامانم کرده و رفتارهاش در طول این چند سالی که عروسمون هست باهامون کرده خیلی ناراحتم به خاطر همین نمیتونم خیلی خوشحالیمو وقتی میبینمش بروز بدم یا زنگ بزنم حالشو بپرسم نمیدونم واقعا چرا همچین کارهایی با ما کرد که باعث بشه من خیلی نتونم ذوق کنم خیلی ناراحتم که همچین حسی دارم نمیدونم چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت خواسی زنگ بزنی یا باهاش حرف بزنی بگو در راه خدا اینکارو میکنم من همیشه اینکارو میکنم دلم اروم میشه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

به نظرم بشین به اتفاقا فکر کن شاید بتونی یکم به اون حق بدی مامان من بنظرم خواهر شوهر خیلی خوب و بی آزاریه ولی بازم میگم شاید یه چیزایی شده ک من نمیدونم و یا ناخواسته مامانم رفتاری کرده و اونا برداشتی کردن و ... روابط اینجوری شده 

یک عدد چپی 

عزیزم خوشحال باش حالشو بپرس ولی به اندازه 

بچه برادرت فقط بچه برادرته ودرحدیه برادر زاده دوسش داشته باش وعذاب وجدان هم نداشته باش حق داری دل مادرتو شکوندن مادروپدر مهم ترین هستن توزندگی آدما

غریبه ها در شب🌹
ب داداشت تبریک بگو ذوق کن براش 

حتی رفتاراش باعث شد که داداشمم از ما فاصله بگیره و رابطه ما رو هم ریخت بهم،من از صمیم قلب خوشحالم ولی کارها و رفتارهای اینا باعث شده من خیلی نتونم براشون ذوق کنم

کاری نکن کلا هرکاری کا آزارت میده نکن. اونم چرا اینکارو کرد؟ همیشه گفتم و میگم ما آدما بخاطر نداشته هامون خودمون و دیگران رو آزار میدیم. احترام ندیدیم که بی احترامی میکنیم محبت ندیدیم که بی محبتی میکنیم بخشش ندیدیم که انتقام میگیریم و ... همه اینا ریشه در کودکی ما داره اگه دیدی کسی خیلی دیگران روازار میده مطمئن باش یه زمانی بدترین آزارهارو دیده . 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
اسی از ته دل به کاراش فکرر کن و خودتو جاش یذار گاها آدم میبینه مشکل از دو طرف بوده باید چشم پوشی کنه

اتفاقا همچین کاری کردم ولی دیدم اون اصلا به مامانم خیلی بی احترامی کرده و دلم باهاش صاف نمبشه

چی بگم ولی در کل عروس بی دلیل اینطور نمیکنه

شاید باید مای درد دل اونم نشست

ما هرکسو دیدیم عروس داست لز عروس ناراضی عروس از خانواده شوهر ناراضی،نفهمیدیم کی راست میگه

ولی در کل اگر نمیتونی دلتو با مادرش صاف کنی کلا خیلی به محبت بچه فکر نکن چون باید از  مادر رد بشی که بچه بهت اجازه دوست داشتنشو بدی ممکنه تا کوچیکه نفهمه با دوتا کادو بشه جذبش کرد ولی بزرگ شد دوستت نخواهد داشت

چی بگم ولی در کل عروس بی دلیل اینطور نمیکنه شاید باید مای درد دل اونم نشست ما هرکسو دیدیم عروس داس ...

اتفاقا منم میگم هر چی به بچه محبت کنیم وقتی این مادرشه فایده ندارد هیچ وقت نمیزاره اون با ما خوب باشه چه فایده،من به شخصه هیچ بی احترامی بهش نکردم هر وقت همو دیدیم واسم تو قیافس مشکل از خودشه وقتی حالشو میپرسم دلش نمیخواد چیزی تعریف کنه