2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مهمون داشته باشم نمیتونم گوشی دست بگیرم تمام توجه م ب مهمون وپذیراییه . برام سواله هم مهمون داری ...

مهمون خواهرزاده شوهرمه که دارن با دخترام حرف میزنن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من مهمون داشته باشم نمیتونم گوشی دست بگیرم تمام توجه م ب مهمون وپذیراییه . برام سواله هم مهمون داری ...

الان ک احتمالا مهمونا خوابیدن بیچاره چیکار کنه 😂

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
تو دسشویی 

دسشویی تو هاله مهمون هم همونجاست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
طبقه ۴ ایم

ی چند تا دستمال کاغذی لوله کن بزار لای باسنت .دقیقا مثل صدا خفه کن عمل میکنه.😆

ی خانمی توی نی نی سایت اینو کشف کرده بود پست گذاشت.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
الان ک احتمالا مهمونا خوابیدن بیچاره چیکار کنه 😂

برادرشوهر و زنش سرشب بودن شام خوردن رفتن خواهر زاده شوهر مونده نرفته  به هوای دخترام ۲۱ ساله است