2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 42 پست
عزیزم بشین باهاش حرف بزن ببین دردش چیه که  خیانت کرده ،با هم برین پیش یه مشاور خانواده ،انشاالل ...

این سری ک زنگ زده بود میگفت از سرکنجکاوی ک‌ببینم این شماره ک‌تو‌گوشیمه مال کیه☹🙄

بنظرشما با همچین‌مردی میشه صحبت کرد؟درمورد مشاورهم من‌مشکلی ندارم اون فکرمیکنه‌فقط دیوونه ها میرن پیش مشاور

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اگ رسوایی واسه اون مهم نیس پس واسه شوهرت ک مهمه عزیزم خودشو پس تهدید کن 

چیکار‌کنم؟چتاشونو پاک میکنه بهش میگم بزار ببینم چی‌میگید میگه‌ن نمیدونم والا چیکار‌کنم دگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت حرف بزن ببین درست میشه یا ن هرچند ک مرد یا زن خیانت کار درست بشو نیشتن مثل بابای من💔

بعد از سه سال زندگی‌مشترک اینکارو کرد من‌خیلی سرگوشیاش و کیفش و جیبش میرفتم همش چک میکردمش جیز خاصی ازش ندیده بودم ولی دربرابر این یکی وا نمیده نمیدونم چرا

چیکار‌کنم؟چتاشونو پاک میکنه بهش میگم بزار ببینم چی‌میگید میگه‌ن نمیدونم والا چیکار‌کنم دگ

اگه شوهرت مشاور خانواده رو قبول نداره خودت تنها برو راهنماییت میکنه  عزیزم.

بهش بگو حتما چیز خاصی میگید ک پاکش میکنی ی مدت باهاش سرسنگین باش ولی با دختره دعوای اساسی بگیر ببین واکنش شوهرت چیه

بهش بگو حتما چیز خاصی میگید ک پاکش میکنی ی مدت باهاش سرسنگین باش ولی با دختره دعوای اساسی بگیر ببین ...

ی بار اتفاقی چتاشو دیدم ینی اون گفته بود ۱۰۰م میخوام واسه عمل مادرم اینم باز‌نکرده بود بجز‌اون هیچی دگ ندیدم.با دختره اگر صحبت‌کنم وقیح میشه نمیخوام‌این اتفاق بیفته ینی کار درستیه با دختره‌بحرفم؟

اگه شوهرت مشاور خانواده رو قبول نداره خودت تنها برو راهنماییت میکنه  عزیزم.

ممنونم عزیزم‌من‌مشاوره میرم الان‌زیرنظر مشاورن اینبار مطرحش میکنم❤

ی بار اتفاقی چتاشو دیدم ینی اون گفته بود ۱۰۰م میخوام واسه عمل مادرم اینم باز‌نکرده بود بجز‌اون هیچی ...

اول با شوهرت حرف بزن اگ دیدی هیچ تغییری نکرد دختره رو جر بده یا حضوری برو پیش دختره پارش کن

اول با شوهرت حرف بزن اگ دیدی هیچ تغییری نکرد دختره رو جر بده یا حضوری برو پیش دختره پارش کن

صحبت کردم باید صبر کنم ببینم‌نتیجه چی میشه اگر درست نشه حال جفتشونو میگیرم با شکایت هیچیم ک‌نداشته باشه استرسش حالشونو میگیره