2821
2789
عنوان

بدبخت شدم نه؟

217 بازدید | 11 پست

علاقه شدیدی نسبت به استادم پیدا کردم و خب اون خیلی ازم بزرگتره و کلی ادم دورشن منم ی دختر داغونم پس یعنی امکان هیچ ارتباطی وجود نداره 

دارم دیونه میشم 

اوضاعم از وقتی که باهاش اشنا شدم روز به روز داره بدتر میشه 

افسردگی گرفتم مشکل معده عصبی پیدا کردم بعد سردرد های تنشی بعد عصبم زد به قلبم و مشکلی قلب و مریضی های پی در پی  

چندین بار با مشاور های مختلف حرف زدم اما همش چرت همشون حرفاشون مثل همه و چرت و پرت 

جالب اینجاس مادر و پدر خودمم هر دوتاشون روانشناسن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت برو سفر 

امکان نداره کلی کلاس و درس و کوفت 

بعدم باکی برم اخه؟ تنها که نمیشه 

ی دوره یه ساله بود توی یه استان دیگه که خوابگاه میدادن و اینا و خب از مهمتریناش این بود که باید تنها میرفتم خانوادم همه جوره اوکی بودن اما مامانم گفت چون مریضی نه میری حالت بد میشه کسی پیشت نیست 

و من قرار نیست هیچ وقت خوب بشم

همشون عین هم میگن ورزش کن فکر منفی رو دور کت اهنگ گوش کن  خو اینا رو ک بچه دوساله هم میدونه&nb ...

ولی واقعا یه کار هاییی بکن ورزش کن کلاس بیرون برو تفریح کن با دوستات خانوادت حرف بزن واقعا تاثیر داره من قبلاً یکی رو خیلی خیلی دوست داشتم ولی نه قدش و نه هیچیش با من جور نبود چندین بار تلاش کردم فراموشش کنم ولی دیدم باید یه راهکار دیگه امتحان کنم و این شد که سرم رو سرگرم کنم تا بهش فکر نکنم و یه مدت گفتم که نباید ببینمش که الان خیلی بهتر شدم و فکر میکنم یکم دیگه بگذره دیگه کاملا بهتر بشم و کامل فراموش کنم که الآنم خیلی خیلی خیلی کمتر شده حسم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز