2777
2789
عنوان

وسواس پریودی😓😓

220 بازدید | 9 پست

سلام

خانما من پریودیم بهم ریخته همیشه ۵روز پریود میشدم ک الان چندین ماهه بخاطر هورمونام نامرتب شده و این بار بعد از ۲ماه پریود شدم... مشکلم اینه ک دو، سه روز اخر خیلی ببخشید فقط در حد دهانه واژنم الوده‌س و ترشحاتم قرمزه و ب نوار یا لباس زیرم نمیرسه خلاصه الان دو روزه نوار نمیزارم ولی هربار ک دستشویی میرم عزا میگیرم ک الان کلا بدنم بخاطر برخورد با لباس زیر و شلوارم نجسه😖 و دیگ نمیتونم جایی بشینم یا بخابم و ..... ینی دارم دیوونه میشم

شما باشین چکار میکنین

پدر روزانه بزار

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

خب از این پدهای نازک روزانه بزار.بعدمـمگه اونقد خیس میشه که از لباس زیر و شلوار رد بشه جایی رو نجس کنه.جست و جو نکن و همه جا رو پاک بدون فقط جایی که خون میبینی نجسه.یعنی لباس زیر و احیانا شلوارت

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب از این پدهای نازک روزانه بزار.بعدمـمگه اونقد خیس میشه که از لباس زیر و شلوار رد بشه جایی رو نجس ک ...

اصلا ب شلوار و لباس زیرم نمیرسه.

یعنی وقتی میرم دستشویی اول چک میکنم ک برم غسل کنم بعد خیلی خیلی کم ترشحاتم صورتی رنگه اما وقتی نوار میزارم بهش نمیرسه اما خب وقتی از دستشویی میایی هرچقد خشک کنی خودتو بازم رطوبت هس مخصوصا من ک خیلی خودمو خیس میکنم قشنگ از کمر ب پایین

اصلا ب شلوار و لباس زیرم نمیرسه. یعنی وقتی میرم دستشویی اول چک میکنم ک برم غسل کنم بعد خیلی خیلی کم ...

خب وقتی تو دسشویی خودتو میشوری یعنی خون ها هم شسته میشن از کجا میدونی تا وقتی که خیسی باز خون میاد? ایا مطمعنی? همینجوری نمیشه حکم به نجاست داد.من خودم بس به مراکز و دفتر مرجع تقلیم زنگ میزدم سر اینا دیگه کلافشون کردم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
خب وقتی تو دسشویی خودتو میشوری یعنی خون ها هم شسته میشن از کجا میدونی تا وقتی که خیسی باز خون میاد? ...

عععع چ  خوب گفتی راست میگیا من ک کامل شستم اصلا از کجا میدونم نجس شده مجدد یا نه با توجه ب اینک خیلی خیلی کمه🙂

وای خدا خیرت بده