2821
2789
عنوان

ی لحظه میایین

37 بازدید | 2 پست

خیلی حرفای بقیه روم تاثیر میزاره زندگیم رو هواس تا یکی ی چیزی میگه از شوهرم زدع میشم باهاش دعوا میکنم قهر میکنم حرف نمیتونم نکهدارم زندگیم داغون شده نمسدونم چیکار کنم انقد تاثیر پذیر نباشم یکی ی چیزی یمکه چن ساعت میره رو‌مغزم عصبی میشم بهم میریزم

میشه راهنمایی کنید چسکار کنم بهتر شم 

عزیزم اعتماد به نفس تونو ببرید بالا 

و اینکه حتما حتما سعی کنید خیلی تمرین کنید راز دار باشید بتونید راز نگهدارید خیییییییییییییییلی مهمه 

و اینکه اصلا اجازه ندید هرکسی تو هرکار شما دخالت کنه و نظر بده بلاخره شما هم انسانید و اختیار دارید و میتونید خوب رو از بد تشخیص بدید فقط بعضی چیزا رو مشورت کنید ولی نزارید کسی تو کارها و زندگی تون دخالت کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تو مشورت هم لازم نیست حتما کاری که میگن رو بکنی تهش خودت باید تصمیم بگیری هیییییچ وقت درباره چیزای شخصی تون با کسی صحبت نکنید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.