2777
2789
عنوان

به نظرتون می ارزه؟

90 بازدید | 14 پست

عروسی خواهر شوهرم دو سه ماه دیگه اس. من یه پارچه ی سه تومنی خریدم، دادم خیاط یه پیرهن کوتاه ازش دوخته شده چهار تومن. یعنی لباس ارزونی هم نیست. 

میخوام یه رنگ خوب هم بزارم رو موهام و آرایشگاه خوب هم برم واسه عروسی. عروسی هم تو پارکینگه. میز صندل میچینن در حد ۱۰۰ نفر واسه دو ساعت عروسی میگیرن با گل ارایی و... . عروس هم نسبت به اینکه عروسی تو  پارکینگ زیادی خرج لباس و ارایشگاه قراره بکنه.

الان دیدم مادرشوهرم اینا رفتن دوتا پیرهن خریدن واسه خودشون. قراره وسط مراسم عوض کنن😐 من دیدم تو تالار که مراسم با شام چهار پنج ساعته دو سه تا لباس عوض میکنن ولی ابنا کل مراسمشون دو ساعته شام هم ندارن. 

به نظرتون من بازم لباس بخرم؟؟؟؟ نمیخوام زیاد هزینه کنم آخه🤦‍♀️.بعد واسه دو ساعت مسخره نیست وسط مجلس پاشی بری لباس عوض کنی برگردی؟

😐گل من شما که عروس خانواده ای ۷ تومن فقط پول لباست شده

اونا که دیگه نزدیک ترن پولش هم دارن بذار خرج کنن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بی فرهنگی میاد خواهش میکنم تو این کار رو نکن 

چقد بی فرهنگن.... 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

خیلی کار خزیه 

وای بچه بودم یهو میدیدم طرف لباس عوض کرد نشست😂😂 میگفتم لابد لباسش پاره شده

ن عزیزم نمخاد همون یه لباس کافیه

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

نکنی این کارا... خیلی زشت و بی کلاسیه.. حالا چرا شام نمیدن؟؟ مردمو گشنه و تشنه از راه دور میکشونن اونجا فقط برای بزن برقص

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نکنی این کارا... خیلی زشت و بی کلاسیه.. حالا چرا شام نمیدن؟؟ مردمو گشنه و تشنه از راه دور میکشونن او ...

نه برای نشون دادن لباساشون😂

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نکنی این کارا... خیلی زشت و بی کلاسیه.. حالا چرا شام نمیدن؟؟ مردمو گشنه و تشنه از راه دور میکشونن او ...

نه شام هست از ظرف خانواده داماده عروسی رو خانواده عروس میگیره. بعدش شام رو میرن اصلا یه رستوران. اصلا خیلی شیر تو شیره

خیلی کار خزیه  وای بچه بودم یهو میدیدم طرف لباس عوض کرد نشست😂😂 میگفتم لابد لباسش پاره شده ن ...

والا منم تعجب میکنم. ما خودمون عروسی هایی که تو تالار یا باغه یه پیرهن میپوشیم موقع شام کت و شلوار یا شومیز شلوار. اصلا خودم هنگ کردم دیدم اینا هرکدوم دوتا پیرهن خریدن

😐گل من شما که عروس خانواده ای ۷ تومن فقط پول لباست شده اونا که دیگه نزدیک ترن پولش هم دارن بذار خر ...

نه عزیزم. پول پارچه و دوخت شده چهار تومن. پولشم ندارن به قران. مادرشوهرم یکی از دیوار خریده هشتصد تومن بکی هم پارچه حراجی خریده با دوخت شده ۱۳۰۰

نه عزیزم. پول پارچه و دوخت شده چهار تومن. پولشم ندارن به قران. مادرشوهرم یکی از دیوار خریده هشتصد تو ...

خودت هر جور دوست داری برو کاری به بقیه نداشته باش

خودشون میدونن دیگه 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
من که به‌اونا چیزی نگفتم. اونا هرطور دوست دارن باشن. میگقتم منم بخرم باز لباس یا نه

نه دیگه گلی خرج اضافه نکن خودت میگی واسه دو ساعته