2777
2789

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین فیلم ایرانی منظورته؟ 

فسیل رو دیدم سینما خنده دار بود 

یکی هم دینامیک 

علف زار هم بر اساس واقعیته یکم تلخه ولی خوب بود من دوس داشتم دادکاه و اینا بودن موضوعش تجاوز بود 

شاد روان هم خوبه

شما با داشتن اشتراک فیلیمیوم به امکانات زیر دسترسی دارید:

✔ترافیک اینترنت به صورت نیم‌بها، برای تماشا یا دانلود فیلم در فیلیمیوم، روی همه اپراتورها

✔بیش از 15 هزار اپیزود فیلم و سریال

✔امکان دانلود فیلم به صورت درون برنامه‌ای، برای تماشای آفلاین و زمانی که اینترنت ندارید.

✔تماشای فیلم، به صورت همزمان از 3 دستگاه (کامپیوتر، گوشی یا تبلت)

https://c.filimium.com/meta/affiliate01/1723100?ReferralUserId=1723100&campaign=affiliate01

تا حالا بهترین فیلم زندگیم رو ندیدم 

.. همه ی فیلما بیخود بودن ... In time رو یکم دوست داشتم داستان قوی ای داشت ولی ضعیف ساخته بودنش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم چه ژانری دوست داری ؟ 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
از طریق پنجره ام . عالیه عاشقانه و موضوع متفاوت و تکه  خاتون عاشقانه و تاریخچه ی ایران

از طریق پنجره ام حیف وقته قشنگ😐هیچ محتوای کلی ای نداره انگار ی بچه 13 ساله نوشته فیلمنامشو