2777
2789

جان 🫤

تغییر اسم میدی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تغییر دادم😅 میشه شما بگین چ اسمایی مناسبه؟

سلدا چطوره 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
چیکا به سنت داری اگه میخای عوض کنی یه چیز جدید بزار

ن نمیخوام جوری تغییر بدم ک ضایع باشه مثلا بعضیا تغییر میدن از ی جیزی خیلیی قدیمی ی چیز خیلی جدید و بروز میزارن خب بنظرم زیاد جالب نیس میشه حالا بگین ب سن من چ اسمایی میخوره

ن نمیخوام جوری تغییر بدم ک ضایع باشه مثلا بعضیا تغییر میدن از ی جیزی خیلیی قدیمی ی چیز خیلی جدید و ب ...

من دلیار خیلی دوس دارم😍😍😍

هانیاعم خوبه خودمم یه مدت به سرم زده بود عوض کنم بزارم هانیا😅

جاناعم قشنگه 

ترنم به این قشنگی چرا میخوای عوض کنی اسمتو

مادربزرگم میگفت درو که کامل نبندی نمیدونی بادِ بعدی که بیاد میبندتش یا بازش میکنه این میشه بلاتکلیفی تو زندگیت ؛ همیشه یا برو بیرون یا بیا تو و بعدش در رو محکم ببند اجازه نده هیچکس بلاتکلیف نگهت داره .

[QUOTE=289224809]ترنم به این قشنگی چرا میخوای عوض کنی اسمتو[/QUOTعوض کردم ک الان ترنم گذاشتم ولی خب نمیدونم انگار افسردگی بعد عوض کردن گرفتم حس میکنم زیادی با اسم قبلیم فاصله داره یا اینکه ب سنم نمیخوره و اینا با اینکه  هم سن سال خودم این اسم دیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز