2777
2789
فک کنم طبیعیه جاش کوچیک شده

تکون هاش رو در حد خیلی کم حس میکنم دوتا بستنی خوردم یکساعت به پهلو خوابیدم سه بار تکون خیلی ریز خورد دو روزه اینجوریم 

انسانیت......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکون هاش رو در حد خیلی کم حس میکنم دوتا بستنی خوردم یکساعت به پهلو خوابیدم سه بار تکون خیلی ریز خورد ...

ببین تو نت سرچ کن هفته ی بارداری ت رو هر چی طبیعی باشه میگه

من طول دوتا بارداری م اینکارو میکردم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

عزیزم چند بار تکون خورده امروز کلا ؟؟؟؟واسه منم ی روزایی خیلییییی تکون میخوره ی روزایی کمتر ولی باز تکوناش قشنگ حس میکنم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
عزیزم چند بار تکون خورده امروز کلا ؟؟؟؟واسه منم ی روزایی خیلییییی تکون میخوره ی روزایی کمتر ولی باز ...

حدودا ۵ بار ولی محکم نیست تکون هاش خیلی آرومه هر روز پاهاش و دستاش رو فشار میداد الان دوروزه اینجوری نیست فقط حس میکنم یکم جابه جا میشه 

انسانیت......

حدودا ۵ بار ولی محکم نیست تکون هاش خیلی آرومه هر روز پاهاش و دستاش رو فشار میداد الان دوروزه اینجوری ...

خب چرا نمیری خانه بهداشت صدای قلبشو چک کنی؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
رفتم صدای قلبش نرمال بود حالا فردا میرم بیمارستان امشب شوهرم شیفته کسی نیست مواظب دخترم باشه

خب دیگه پس خیالت راحت باشه نگران نباش ، من دکترم میگه از تغذیه هست که کم تحرک میشه شاید چیزی خوردی که دوست نداشته

خب دیگه پس خیالت راحت باشه نگران نباش ، من دکترم میگه از تغذیه هست که کم تحرک میشه شاید چیزی خوردی ک ...

ای جان 

دعا کن چیزی نباشه 

امیدوارم نی نی شماهم صحیح و سالم بیاد بغلت

انسانیت......

ای جان  دعا کن چیزی نباشه  امیدوارم نی نی شماهم صحیح و سالم بیاد بغلت

هیچ چیزی نیست مطمئن باش کمپوت گلابی بخور ،انشاالله همه به سلامت زایمان کنن ♥️