2777
2789
عنوان

برنامتون برا تابستون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 37 پست
من ترکی استانبولی بلدم خیلی زبان شیرینی هست شاید باورت نشه ولی اینقدر بهش علاقه دارم که تو کمتر از ی ...

منم چند تا فیلم زبان اصلی دیدم احساس کردم یجورایی متوجه میشم چی میگن حالا بعد اینکه انگلیسیو تموم کنم میرم اصولی گرامرشو درمیارم نکته برداری میکنم و یه سری فعل و لغات اصلیشو حفظ میکنم که اصولی یاد بگیرمش

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین بهت که انقدر با برنامه‌ای تو حتما آدم موفقی میشی.

مرسی عزیز دلم از جمله های قشنگت 🧡 خیلی انگیزه گرفتم 😘🫀

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

منم چند تا فیلم زبان اصلی دیدم احساس کردم یجورایی متوجه میشم چی میگن حالا بعد اینکه انگلیسیو تموم کن ...

خوندن و نوشتن و گرامرش به شدت آسون هست باورت نمیشه ولی همه اینارو من زیر یک ساعت اصولی یاد گرفتم ولی برای مکالمه و صحبت کردن یکم طول می‌کشه یعنی میتونی بفهمی چی میگن اما اوایلش برای صحبت کردن هم لَنگ میزنی

موفق باشی جانم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

خوندن و نوشتن و گرامرش به شدت آسون هست باورت نمیشه ولی همه اینارو من زیر یک ساعت اصولی یاد گرفتم ولی ...

گرامرشو از گوگل پیدا کردی یا از پیج اینستا؟خوشبحالت زبر بک ساعت😰

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خوندن و نوشتن و گرامرش به شدت آسون هست باورت نمیشه ولی همه اینارو من زیر یک ساعت اصولی یاد گرفتم ولی ...

ذاتا بوکادار چابوک اینانمیوروم 😂

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

گرامرشو از گوگل پیدا کردی یا از پیج اینستا؟خوشبحالت زبر بک ساعت😰

همه جا هست هم تو گوگل هم تو اینستا

علاقه داشته باشی خیلی راحت هست 

ذاتا بوکادار چابوک اینانمیوروم 😂

داری میگی ذاتا اینقدر چابک و زرنگ بودن رو باور میکنم ،منظورتو نمی‌فهمم عزیزم

داری میگی ذاتا اینقدر چابک و زرنگ بودن رو باور میکنم ،منظورتو نمی‌فهمم عزیزم

یعنی  اینقدر سریع باورم نمیشه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یعنی  اینقدر سریع باورم نمیشه

در جواب اون حرفت که گفتی یه ساعته یاد گرفتم...منطورم اینه که خیلی باهوشی

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

در جواب اون حرفت که گفتی یه ساعته یاد گرفتم...منطورم اینه که خیلی باهوشی

بحث هوش نیست بحث علاقه هست 

چون به ترکی علاقه دارم اینطوری هست حالا وقتی می‌خوام انگلیسی بخونم جررررررر میخورم🤣🤣🤣

بحث هوش نیست بحث علاقه هست  چون به ترکی علاقه دارم اینطوری هست حالا وقتی می‌خوام انگلیسی بخونم ...

😂😂😂 اتفاقا منم اونروز داشتم به این فکر میکردم که این همه عمر از زندگیمونو گذاشتیم به پای این انگلیسی بی صاحاب بازم تسلط نداریم ،،ولی با دوتا فیلم زبان اصلی احساس میکنم به تر کیه تعلق دارم شاید هنوز خیلی از لغات و...ترکیو بلد نباشم ولی به اون احسای درک کردن زبانشون رسیدم ولی نمیدونم چرا انگلیسی اینجوری نیست کلی فعل و لغات و گرامرشو بلدیم ولی درکی نداریم ازش

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بحث هوش نیست بحث علاقه هست  چون به ترکی علاقه دارم اینطوری هست حالا وقتی می‌خوام انگلیسی بخونم ...

بیا امشب تا ساعت ۲ بیدار بمونیم درس بخونیم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

😂😂😂 اتفاقا منم اونروز داشتم به این فکر میکردم که این همه عمر از زندگیمونو گذاشتیم به پای این انگل ...

دقیقا 

من عاشق زبان ترکی و ترکیه و هرچی مربوط به ترکیه هست هستم از وقتی که زبان ترکی رو یاد گرفتم خیلی حس خوبی دارم که زبان کشوری رو یاد گرفتم که عاشقشم و یه روز می‌خوام اونجا زندگی کنم اما زبان انگلیسی همیشه برام استرس داشته و یادآور خاطرات سخت و جرررر خوردن بوده 😁🤐