2777
2789

وابستگی مثلا همش بری بهش پیام بدی منتظر پیامش باشی سعی کنی دلشو بدست بیاری ولی از من به تو نصیحت بزار پسرا وابستت شن تا تو وابستش شی

هر چی بیشتر اهمیت بدی بیشتر از دست میدی 🙂❤️‍🩹
وابستگی مثلا همش بری بهش پیام بدی منتظر پیامش باشی سعی کنی دلشو بدست بیاری ولی از من به تو نصیحت بزا ...

ببین جوری بود که اره همششش منتظر پیامش بودم 

چند ساعت پیام نمی داد نگران می شدم . در حدی که قلبم می اومد تو دهنم . تمام روزمو بهش فکر می کردم. اصلا چند ساعت آنلاین نمی شد انگار کارام مختل می شد . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین جوری بود که اره همششش منتظر پیامش بودم  چند ساعت پیام نمی داد نگران می شدم . در حدی که قل ...

من یه خواستگار داشتم باهاش اینجوری رفتار کردم هوا برش داشت خیلی تو خیلی چیزا کوتاه اومدم اخر سر یه تلنگری بهم خورد عقلم به کار افتاد بهم زدم به مردا رو نده سوارت میشن تو ذاتشونه عاشق چیزای دست نیافتین ببین دم دستی همش لهت میکنن ببخشید اینطوری میگم ولی چون خودم کشیدم گفتم اشتباه منو نکنی سعی کن یکمم خودتو بگیری جوری که فکر نکنه نباشه میمیری

هر چی بیشتر اهمیت بدی بیشتر از دست میدی 🙂❤️‍🩹
من یه خواستگار داشتم باهاش اینجوری رفتار کردم هوا برش داشت خیلی تو خیلی چیزا کوتاه اومد اخر سر یه تل ...

دقیقا همش به ثانیه نمی کشید جواب پیاماشو می دادم . بارها ابراز علاقه کردم. حتی ببخشید گاهی شده بود گوشیمو ببرم حموم اگر پیام داد جواب بدم